• 3 gadget-uri neobisnuite pentru casa ta



    Chiar daca nu esti un impatimit al gadget-urilor, lumea tehnologiei evolueaza in fiecare secunda si vine cu propuneri care te pot ajuta, iar daca nu o fac, macar te pot amuza.

    Spre exemplu, la ultimul salon de produse electronice - Consumer Electronic Show - vizitatorii salonului au fost surprinsi cu o serie de prezentari traznite.

    Daca ai un bebelus si esti mai mereu ingrijorat de cat de plin este scutecul, este timpul sa te relaxezi. Compania Monit a dezvoltat un dispozitiv care se ataseaza la exteriorul scutecului si anunta parintele cand acesta trebuie schimbat, reducand astfel riscul de infectii urinare si eruptii pe piele.

    Tot pe partea de ingrijire, de data aceasta a animalelor de companie, dezvoltatorii de roboti si dispozitive au folosit Inteligenta Artificiala intr-un mod inedit. Acestia au conceput un dispozitiv care recunoaste animalele de companie din casa si le elibereaza mancare daca acestea raman fara hrana. Iubitorii de pisici au un nou motiv de bucurie. 

    S-a inventat litiera desteapta, care adauga un strat nou de nisip si colecteaza date despre greutatea si obiceiurile de toaleta ale animalului.

    Ai o familie mare, speli si strangi haine intruna? 

    Nu este cazul sa mai disperi, in curand vei primi o mana de ajutor de la aparatul tau de impaturit haine. Producatorul FoldieMate sustine ca robotul lor poate impaturi toate felurile de haine, incepand cu marimi de la 6 ani, pana la XXL.

  • Articole similare