• Remedii naturale pentru parul deteriorat



    Podoaba noastra capilara are nevoie de atentie si ingrijire pentru a ramane frumoasa si sanatoasa. Pe piata exista o multime de produse cosmetice cu adevarat eficiente, insa, daca vrei sa incerci si solutii mai apropiate de natura, iata sfaturile noastre:

    Uleiul de masline este unul dintre cele mai complexe si eficiente produse. Incalzeste o jumatate de cana de ulei de masline (fara sa ajunga la punctul de fierbere), aplica-l pe parul uscat, acopera cu un prosop si lasa-l sa actioneze timp de 30-45 de minute. La final, spala parul cu samponul tau obisnuit. Vei constata ca va fi cu mult mai sanatos si mai hidratat.

    Berea este o alta solutie excelenta, mai ales pentru parul deteriorat si uscat. Spalat-i parul asa cum o faci intotdeauna si, la final, pulverizeaza cateva picaturi de bere, fara sa mai clatesti. Lasa-l sa se usuce in mod natural, fara uscator. Vei constata ca, la final, parul tau va arata mult mai bine. Și poti sa stai linistita: nu va mirosi a bere in urma tratamentului.

    Iti doresti o podoaba capilara mai puternica, cu fire mai rezistente? 
    Solutia este chiar in frigiderul tau! Bate un albus de ou cu doua lingurite de  apa calduta si aplica solutia peste parul curat si pe scalp. Maseaza usor timp de cateva minute, apoi clateste cu apa rece si spala parul din nou, cu sampon. Firele de par vor capata, astfel, mai multa rezistenta.

    O masca de par foarte eficienta este cea compusa din iaurt, ulei de masline si uleiuri esentiale. Iata cum poti sa o prepari: amesteca o jumatate de ceasca de iaurt cu doua lingurite de ulei de masline si adauga 6 picaturi din uleiul tau esential preferat. Aplica produsul rezultat pe par. Acopera cu o folie de plastic alimentar sau cu o casca de dus si lasa-l sa actioneze timp de 15-20 de minute. La final, clateste bine parul cu apa calda. Dupa uscare, vei constata cu bucurie ca podoaba ta capilara este cu adevarat matasoasa, stralucitoare si sanatoasa.

  • Articole similare