• Cum sa porti culorile pastel

    Cum sa porti culorile pastel

    Sunt delicate, parca desprinse din coloritul natural al primaverii, iar anul acesta sunt si la moda. Culorile pastel amintesc de florile care anunta sezonul cald, dar si de o inghetata delicioasa pe care o savurezi in zilele calde si insorite. Iata cum le poti purta, astfel incat sa fii in tendinte, dar sa iti asigure si doza de eleganta pe care o doresti.


    Varianta cea mai simpla este sa le combini cu nuante neutre. O fusta roz deschis, galben pai sau violet arata minunat alaturi de un top crem sau alb. Le poti mixa dupa pofta inimii, iar rezultatul va fi un aspect general care denota optimism si feminitate.

    Daca vrei sa porti pastel exact in felul in care l-au propus designerii colectiilor din sezonul acesta, atunci va trebui sa fii ceva mai curajoasa, pentru ca ei iti sugereaza sa iti compui o tinuta intreaga din aceste nuante. Un deux-piece bleu deschis sau roz este o alegere indrazneata, dar vei constata ca va atrage multe priviri. O alta varianta pe care poti miza este  un costum compus din pantaloni si un blazer. Asorteaza-le cu accesorii albe sau neutre din punct de vedere cromatic.

    La fel de actuala este si ideea de a combina mai multe culori pastel in acelasi outfit. O fusta intr-o nuanta delicata de verde merge de minune combinata cu un top gri deschis. O haina usoara bleu arata perfect alaturi de o pereche de pantaloni crem sau bej. O rochie lila poate fi asortata cu succes la accesorii in cele mai sofisticate si usoare nuante de roz. Sunt combinatii care spun despre tine nu doar ca esti la curent cu tendintele cele mai noi ale modei, dar si ca indraznesti sa porti combinatii in care te vei face usor remarcata.

    Pentru ocazii deosebite, poti apela si la varianta de accesorizare cu pantofi sau poseta in nuante metalice. Sandalele argintii vor arata minunat alaturi de o rochie galben deschis. Iar acea pereche de stilettos aurii care iti este atat de draga poate fi combinata cu succes cu o salopeta bleu sau verde pal, pentru un look cu adevarat spectaculos.
  • Articole similare