• Mai multa distractie cu noul Danonino, cel mai cel pentru ghiozdanel!



    Copiii se transpun intr-o lume a lor cand sunt la joaca, o lume de unde nu ar vrea sa mai plece, nici macar atunci cand li se face foame. Cum ar fi sa ii lasi sa se joace neintrerupt, stiind ca poti sa le oferi o gustare hranitoare, pe care o pot consuma usor, oriunde?

    Danonino lanseaza o inovatie pentru copii: Mai multa distractie cu noul Danonino, cel mai cel pentru ghiozdanel! Cu un ambalaj special, noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdanel” este perfect pentru a fi luat la joaca in parc, in excursie, in plimbarile mai lungi ori in pauza de la scoala sau gradinita, atunci cand cei mici au nevoie de o gustare rapida si hranitoare. 

    Ambalajul sau permite o deschidere usoara si il face simplu de folosit. In acelasi timp, poate fi transportat cu usurinta in geanta parintilor sau in ghiozdanele celor mici.

    Umple 4 ore de joaca alaturi de noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdanel”, disponibil in magazine in trei variante delicioase, capsuni, capsuni-banane si vanilie, care vin in ambalaje de 70 grame! Gustoase si hranitoare, iaurturile sunt imbogatite cu calciu si vitamina D, esentiale pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor celor mici.

    La orice comanda pe cora.ro primesti cadoul noul Danonino!

    Campanie valabila intre 15-22 mai.
  • Articole similare