• Cum sa porti hainele cu volane

    Cum sa porti hainele cu volane


    Sunt unele dintre cele mai feminine elemente din garderoba noastra. Ne amintesc fie de rochiile dansatoarelor de flamenco, fie de epocile romantice din istoria modei. Volanele ofera oricarei tinute un aer special si delicatete, insa exista cateva recomandari pe care e bine sa le respecti daca vrei ca aspectul tau sa isi pastreze o nota cool:

    Primul secret pe care trebuie sa il stii este ca nu trebuie sa exagerezi. Alege o singura piesa vestimentara cu volane, fie in partea de sus a tinutei, fie in cea de jos. Mai exact, daca porti o fusta cu aceste elemente, opteaza pentru un top cat se poate de simplu, pentru a pune in evidenta elementul central al aspectului tau. Invers, daca bluza este cea accesorizata cu volane, alege o fusta neutra, o pereche de pantaloni fara aplicatii sau chiar o pereche de jeans. 

    Cum sa porti hainele cu volane. Atunci cand achizitionezi un obiect vestimentar cu volane, gandeste-te ca el va scoate in evidenta o anumita parte a corpului tau. De aceea, e bine sa fii sigura ca va fi exact acea zona de care te simti mandra. Volanele tind sa mareasca din punct de vedere optic, lucru de care e bine sa tii cont atunci cand le folosesti intr-o tinuta.

    Un alt element important este sa pastrezi nota de feminitate intr-o zona moderna, fara sa exagerezi si fara sa te indrepti catre o infatisare mult prea copilareasca. Culorile sunt cele care te vor ajuta cel mai mult sa atingi acest obiectiv. Delicate prin natura lor, volanele pot fi temperate din punct de vedere cromatic, daca alegi o paleta neutra: alb, negru, gri, bej. 

    Daca optezi pentru piese vestimentare in nuante de roz sau de bleu, risti ca aparitia ta sa aminteasca de papusile Barbie, ceea ce poate fi in regula, daca asta intentionai. In aceasta situatie, alege pantofi cu toc (o idee interesanta de contrast ar fi incaltaminte cu tinte sau capse, apropiata de stilul rock) si volane cat mai reduse ca dimensiuni. Daca nu, ramai in zona cromatica temperata, in care vei combina perfect feminitatea cu un look cool si actual.

  • Articole similare