• Hobby-uri noi, care iti vor aminti de anii de liceu




    Cu toate ca filmul ”Liceenii” ne-a ramas in suflet, adevarul este ca din acea perioada a vietii noastre ne amintim mai mult emotiile la româna si momentele in care dadeam de greu la ”mate”. 

    Dincolo de aceste momente ”complicate”, cei mai multi dintre noi pastram in minte si in suflet si alte amintiri din adolescenta. Nu le poti recrea, nu poti da timpul inapoi, insa chiar și acum, la varsta maturitatii poti readuce in viata ta momentele din adolescenta.Tineretea este, pana la urma, mai ales o stare de spirit, indiferent care este anul nasterii din cartea ta de identitate.

    Iata cateva idei pe care le poti incerca:
    Iti amintesti cu mare placere petrecerile din anii liceului sau distractia de la discoteca? 

    Inscrie-te la un curs de DJ, fie online, fie in locurile care ofera aceasta activitate offline! Nu doar ca vei intra din nou in atmosfera disc, dar vei fi chiar vedeta ei. Poti sa introduci in playlist piesele tale preferate din anii de atunci si, de ce nu, poti aplica noile tale cunostinte la urmatoarea petrecere! Poti sa contezi pe faptul ca nu esti singurul nostalgic dupa atmosfera acelei perioade!

    Mai tii legatura cu gasca din liceu? 

    Nu mai astepta urmatoarea reuniune oficiala, si invita-i la o intalnire de grup sau, de ce nu, la o noapte intreaga de rena sau de whist, asa cum faceati pe vremuri!

    Cand ai intrat ultima data intr-o biblioteca publica? 

    De cand cartile ne stau la dispozitie la un click distanta pe internet, vizitele in spatiile dedicate cartii s-au rarit, pentru cei mai multi dintre noi. Daca, insa, le vei calca din nou pragul, vei constata ca e meritat efortul. 

    Nu doar pentru mirosul inconfundabil al hartiei, o adevarata ”madlena” pentru foarte multi dintre noi, ci si pentru atmosfera unica existenta in astfel de locuri. Poti rasfoi, din nou, cartile tale preferate sau, de ce nu, poti descoperi un nou autor favorit.
  • Articole similare