• CELE MAI SIMPATICE FILME DE HALLOWEEN

     


    Cu toate ca nu este o sarbatoare cu origini romanesti, multi dintre noi am adoptat, deja, obiceiul ca in fiecare an sa sarbatorim Halloween. Pana la urma, orice ocazie de a ne intalni cu prietenii si de a ne bucura de o atmosfera vesela este una care nu trebuie ratata. Anul acesta, insa, situatia epidemiologica ne indeamna la prudenta, astfel incat petrecerea de Halloween va trebui sa fie amanata pentru vremuri mai sigure, din punct de vedere medical. Acest lucru nu inseamna, insa, ca trebuie sa renunti complet la atmosfera de sarbatoare. O poti aduce in casa ta cu ajutorul filmelor cu tematica, iar acestea iti vor oferi cateva ore binemeritate de relaxare. Iata cateva recomandari:

     

    q  Beetlejuice

    Aceasta comedie ”de groaza” a lui Tim Burton spune poveste a doua fantome care isi bantuie casa in care au locuit impreuna, desigur, de un poltergeist viclean - pe numele sau, Beetlejuice.

     

    q  Halloween

    Putine filme sunt mai potrivite pentru aceasta ocazie decat, evident, productia ”Halloween”. Filmul o are in rol principal pe Jamie Lee Curtis si relateaza istoria unui pacient cu probleme psihice, care scapa de la sanatoriu si se intoarce in orasul sau natal pentru a-i urmari pe trecatorii nevinovati.

     

    q  Edward Scissorhands

    O alta capodopera a lui Tim Burton, Edward Scissorhands, urmareste povestea de dragoste putin probabila dintre un barbat cu lame de foarfeca in loc de maini (Johnny Depp) si o adolescenta (Winona Ryder).

     

    q  Hocus Pocus

    Nu poti gresi cu Hocus Pocus. Aceasta comedie potrivita pentru intreaga familie le are in rolurile principale pe Bette Midler, Sarah Jessica Parker si Kathy Najimy care intruchipeaza cele trei vrajitoare din Salem, Massachusetts, care au inviat la timp pentru Halloween.

     

    q  Casper

    O alta pelicula potrivita pentru orice varsta. Christina Ricci joaca in acest film despre prietenia dintre o adolescenta si o fantoma de 12 ani, singura, dar prietenoasa.

  • Articole similare