• Sarbatoreste ziua Internationala a cafelei cu reduceri!

     Ziua internațională a cafelei este o ocazie care este folosită pentru a promova și sărbători cafeaua ca băutură.Prima dată oficială a fost 1 octombrie 2015, așa cum a fost convenit de Organizația Internațională a Cafelei  și a fost lansată la Milano. 

  Această zi este, de asemenea, utilizată pentru  pentru a crește gradul de conștientizare pentru situația dificilă a cultivatorilor de cafea. 

  Anul acesta Organizația Internațională a Cafelei lansează „Coffee’s Next Generation”, o inițiativă globală care vizează tinerii talentați și motivați și antreprenorii din sectorul cafelei.

  Investițiile în tineri vor genera atât soluții inovatoare, cât și durabile pentru sectorul cafelei, contribuind la reconstruirea unui sector al cafelei mai bun, mai echitabil și prosper, permițând recuperarea din criza covid-19 și construind un viitor mai puternic, cu impact pozitiv asupra comunităților de cafea din întreaga lume.
   

  Pentru a le permite acestor tineri femei și bărbați să își construiască un viitor prosper și durabil, această inițiativă intenționează să le ofere acces la finanțare și cunoștințe, dezvoltare a competențelor, instruire și formare, precum și rețele.
  Urmareste reteta video:    • Articole similare