• Sarbatoreste ziua Internationala a cafelei cu reduceri!

     



    Ziua internaÈ›ională a cafelei este o ocazie care este folosită pentru a promova È™i sărbători cafeaua ca băutură.Prima dată oficială a fost 1 octombrie 2015, aÈ™a cum a fost convenit de OrganizaÈ›ia InternaÈ›ională a Cafelei  È™i a fost lansată la Milano. 

    Această zi este, de asemenea, utilizată pentru  pentru a creÈ™te gradul de conÈ™tientizare pentru situaÈ›ia dificilă a cultivatorilor de cafea. 

    Anul acesta OrganizaÈ›ia InternaÈ›ională a Cafelei lansează „Coffee’s Next Generation”, o iniÈ›iativă globală care vizează tinerii talentaÈ›i È™i motivaÈ›i È™i antreprenorii din sectorul cafelei.

    Investițiile în tineri vor genera atât soluții inovatoare, cât și durabile pentru sectorul cafelei, contribuind la reconstruirea unui sector al cafelei mai bun, mai echitabil și prosper, permițând recuperarea din criza covid-19 și construind un viitor mai puternic, cu impact pozitiv asupra comunităților de cafea din întreaga lume.
     

    Pentru a le permite acestor tineri femei și bărbați să își construiască un viitor prosper și durabil, această inițiativă intenționează să le ofere acces la finanțare și cunoștințe, dezvoltare a competențelor, instruire și formare, precum și rețele.




    Urmareste reteta video:   







  • Articole similare