• Cu ce ne incaltam in aceasta toamna, pentru a fi la moda?

     

    In fiecare sezon de toamna-iarna, designerii vin cu noi propuneri de incaltaminte, pentru a marca tendintele. Iata care sunt principalele trenduri in acest domeniu, pentru toamna anului 2020:

    Daca esti o femeie preocupata de confort si obisnuiesti sa porti tinute casual, atunci trebuie sa stii ca in toamna aceasta revin in moda cizmele de cauciuc. Acestea sunt, insa,  un poic diferite de modelul clasic, intrucat talpa lor este asemanator cu cel al pantofilor sport. S-ar putea sa ti se para ca arata un pic ciudat la inceput, insa, daca ai o doza suficienta de nonconformist, vei constata ca acest model de cizme te poate ajuta sa iti creezi niste aparitii cu adevarat spectaculoase.

    Daca incluni mai degraba catre stilul rock sau punk, toamna anului 2020 va fi, cu siguranta, unul dintre sezoanele tale favorite. Cizmele, bocancii sau pantofii cu aplicatii metalice sunt din nou in tendinte. Poti integra acest gen de incaltaminte intr-un look relaxat, dar la fel de bine il poti folosi ca accent si pentru o aparitie mai sofisticata, care va transmite si cate ceva despre personalitatea ta un pic rebela.

    Tot la capitolul accesorii, lanturile metalice folosite ca decoratiune pentru încălțăminte, de la cea situată în zona sport sau casual, până la cei mai eleganți pantofi de seară.

    In ceea ce priveste cromatica, marea vedeta a sezonului este incaltamintea de culoare deschisa. Chiar daca, in mod normal, nu am asocia albul, cremul sau bejul cu sezonul rece, anul acesta va fi o exceptie. De la pantofi mary-jane de culoarea untului, la cizme imaculate sau bocanci in nuante de crem, stilistii si designerii de moda au decis ca toamna lui 2020 merita un alt gen de incaltaminte.

    Mai mult, aceasta poate  fi asortata cu dresuri de culori inchise, mergand chiar pana la negru, pentru un efect care aminteste de stilul anilor ‘60.  Asadar, inarmeaza-te cu un spray protector pentru culori delicate si indrazneste sa le porti, pentru ca este destul de putin probabil ca suprematia lor sa dureze foarte mult timp.

  • Articole similare