• Cum se sculpteaza dovleacul de Halloween? Afla acum in 10 pasi!

     

    Sculptarea dovlecilor este o modalitate distractivă de a crea decorațiuni unice pentru Halloween și sunt ușor de făcut singuri. Tot ce veți avea nevoie este un dovleac, un cuțit și o lumânare și puteți avea propriul dvs. dovleac de Halloween! Nu uitați să aveți grijă întotdeauna când folosiți un cuțit ascuțit!

    1. CumpăraÈ›i un dovleac de la supermarketul local. CumpăraÈ›i unul care are o dimensiune bună, cu mici daune / semne vizibile.


    2. Desenați un cerc în jurul tulpinii în partea de sus unde doriți să meargă capacul. Faceți-l suficient de mare pentru a vă potrivi brațul și un instrument de răzuire (se recomandă un diametru de aproximativ 6 cm).

    3.Tăiați capacul. Asigurați-vă că faceți acest lucru într-un unghi (vârful cuțitului orientat spre centrul dovleacului), astfel încât capacul să nu cadă în dovleac. Poate doriți să tăiați și o crestătură mică în capac, astfel încât să nu cadă.

    4. Folosiți o lingură pentru a curăța interiorul dovleacului.Nu ar trebui să rămână semințe sau șiruri de dovleac.

    5.Ștergeți interiorul cu niște role de bucătărie. Se lasă să se usuce peste noapte, dacă se dorește.

    6.Selectați sau desenați un model.Alegeți unul care se potrivește cu mărimea dovleacului.

    7.Puneți modelul pe dovleac.Tăiați de-a lungul marginilor spre interior, astfel încât să se plieze rotund pe curba dovleacului sau poti folosi un marker lavabil pentru a desena modelul direct pe dovleac.

    8.Sculptați dovleacul. Obțineți un cuțit de sculptură în dovleac (sau majoritatea cuțitelor normale vor funcționa) și introduceți-l până la capăt prin marginea uneia dintre forme. Alternativ, puteți face ca dovleacul să strălucească folosind un cuțit cu dalta (le puteți cumpăra de la majoritatea magazinelor de artă) sau un instrument similar pentru a aluneca de-a lungul dovleacului, urmând marginea designului. Îndepărtați singurul strat superior de piele (nu vă scufundați până la capăt).

    Mutați încet cuțitul în jurul formei urmând punctele.Odată ce ați parcurs tot drumul, împingeți forma în afară și rulați cu atenție cuțitul în jurul marginii pentru a îngriji tăietura.

    9.Repetați pentru fiecare formă.

    10.Adăugați colorant alimentar si pictati.


  • Articole similare