• Seriale pe care merita sa le incerci toamna aceasta

     




    Vremea se raceste, toamna si-a intrat in drepturi iar situatia epidemiologica ne determina sa continuam restrangerea pe cat de mult este posibil a socializarii. Avem, insa, nevoie si de relaxare si, in conditiile date, serialele sunt o idee cat se poate de potrivita. Iata ce productii iti recomandam sa cauti pe platformele video, in aceasta toamna:

    The Undoing este o miniseria care ii are ca protagonisti pe celebrii actori Nicole Kidman si Hugh Grant. Sursa de inspiratie a serialului este romanul ”You Should Have Known”, de Jean Hanff Korelitz. Personajul lui Nicole Kidman este Grace Sachs, o terapeuta de succes, care are familia perfecta si urmeaza sa publice o carte. Destinul ei ia, insa, o turnura neasteptata, iar Sachs se vede nevoita sa inceapa viata de la zero.

    Un nou sezon din The Crown, celebra productie care reda biografia reginei Elisabeta, este pe cale sa apara la mijlocul lunii noiembrie. Sezonul nou se concentreaza asupra povestii de dragoste si a casatoriei dintre Printul Charles si Printesa Diana, asta ca ne putem astepta la un ritm palpitant, decoruri fastuoase si o garderoba specifica anilor ‘80. Evenimentele politice ale perioadei fac parte, desigur, si ele din poveste, asa ca daca te pasioneaza istoria recenta nu trebuie sa ratezi acest serial.

    Daca vrei sa imbini utilul cu placutul, incearca serialul Get Organized with the Home. Doua doamne cu viziune, care formeaza echipa The Home Edit, iti vor arata cum poate fi reorganizata o casa, astfel incat sa ofere nu doar mai mult confort, ci si un plus din punct de vedere estetic. Printre clientii lor se afla atat oameni obisnuiti, cat si celebritati, cum ar fi actrita Reese Witherspoon.

    Iar daca serialele nu sunt genul tau si inclini, mai degraba, spre un documentar, nu rata The Social Dilemma. Iti va lamuri multe dintre intrebarile despre imactul pe care retelele de social media il au in viata noastra si, de asemenea, vei primi cateva ponturi in legatura cu felul in care trebuie sa le gestionezi.

  • Articole similare