• Descopera cataloagele cora!

     



    Indiferent daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba de toamna sau vrei sa aduci un suflu nou schimband decorul din casa sau daca te pregatesti pentru o cina mai speciala in familie, cataloagele cora sunt o sursa de inspiratie. Sunt la indemana, le rasfoiesti in cateva minute si pornesti la cumparaturi stiind clar de ce ai nevoie. Poti alege dintr-o diversitate de produse, toate sub un singur acoperis, pentru a limita astfel timpul petrecut in magazin - asa cum, din punct de vedere sanitar, ne este recomandat in aceasta perioada.

    Porneste in plimbare prin culorile toamnei cu noul catalog de haine pentru intreaga familie! Ai la dispozitie toata gama de imbracaminte, pentru toate varstele, ceea ce inseamna ca iti poti schimba lucruri in garderoba pentru sezonul rece la preturi cu adevarat accesibile! Daca inca nu ai cumparat ghetute, bocanci sau cizme pentru cei mici, ai optiuni diverse de modele si culori, pentru ca acestia sa se poata juca in voie, indiferent de capriciile vremii specifice acestei perioade.

    Acasa ramane destinatia cea mai draga, iar ultimele luni ne-au aratat cat e de important sa ne simtim bine si sa ne putem relaxa in caminul nostru. Iar aici, micile detalii fac marea diferenta. Adica, obiectele de decor care transforma casa in acasa: perne decorative, cuverturi sau paturi pufoase in culorile de sezon sau taburete pliabile. Inspira-te din zeci de produse alese cu grija pentru tine in catalogul dedicat casei tale!

    Pregatesti o cina in familie si vrei sa ii rasfeti pe cei dragi cu ceva dulce? Catalogul cofetariei cora, Creme d’Or, iti vine in ajutor cu o varietate de prajituri rafinate, pentru toate gusturile. Un mousse delicat sau o prajitura care iti aminteste de gustul copilariei, poti  comanda orice online sau direct de la raionul de Cofetarie din magazin!

    In plus, acum avem pentru tine si un flyer. I-am spus noi Agenda cu Motive, pentru ca iti da motive sa mergi la cora in fiecare zi ca sa gasesti produse la preturi speciale.

    Fii eficient si inspirat si foloseste Cataloagele cora si Agenda cu Motive pentru a-ti organiza lista de cumparaturi de acasa!
     


  • Articole similare