• Choco Plaisir, o delicatesa irezistibila



    Aniversari, cadouri, mici surprize sau atentii, ciocolata este ingredientul care bucura pe toata lumea, de la mic la mare. Cu ea stii ca mergi la sigur si nu ai cum sa dai gres. Iar atunci cand ea este preparata artizanal, de catre ciocolatieri priceputi, din cea mai buna ciocolata belgiana, totul se transforma intr-o experienta a gustului unica. Asa se intampla cu Choco Plaisir, gama de produse artizanale din cofetaria cora, lucrate cu ciocolata belgiana.

    Special creata pentru iubitorii de #miciplaceri, Choco Plaisir este promisiunea cora pentru o lume a gustului plin de arome si delicatete. Cu Choco Plaisir, orice zi banala este transformata intr-una de rasfat si oricine se poate simti special.

    Choco Plaisir este despre finetea gustului si combinatii surpinzatoare. Iubitorii de trufe de calitate vor gasi in sortimentatia Choco Plaisir un mix complex de trufe cu cacao, trufe cu cacao neagra, trufe cu migdale, trufe cu fistic maruntit, trufe cu arahide.

    Bomboanele din ciocolata cu fructe uscate si seminte iti ofera cea mai surpinzatoare muscatura. Inceraca-le si tu si intr-o clipa vei uita de orice grija ! Simturile iti vor fi acaparate instant de bucuria gustului si de senzatia unica data de mixul dintre ciocolata belgiana fina si alunele de padure, goji, merisoare, migdala intregi, nuci, fistic granulat, mixul de fructe confiate.

    Iubitorii de fructe isi vor gasi in gama Choco Plaisir toate motivele pentru a incerca combinatia dintre ciocolata fina si aroma irezistibila a fructelor. Kiwi, struguri, capsuni, ananas in ciocolata alba si neagra alcatuiesc o combinatie fresh care iti fac ziua mai buna.

    Atunci cand muncesti mult si intens ai nevoie de o pauza pentru reincarcarea bateriilor, iar batoanele de ciocolata din colectia Choco Plaisir sunt calea spre o energizare  cu stil. Ciocolata belgiana neagra cu alune de padure, goji, merisoare, migdale intregi, nuci sferturi, fistic granulat, mix de fructe confiate, dar si varianta cu ciocolata belgiana cu lapte iti vor fi aproape pentru o pauza plina de placere.

    Incununarea gustului ciocolatei belgiene din gama Choco Plaisir este personificata de cupele din ciocolata. Trei tipuri de cupe – din ciocolata cu mousse de ciocolata alba, umplutura de rodie si zmeura liofilizata, cu mousse duo de ciocolata alba si neagra si fistic prajit, cu crema de caramel, alune de padure si decor din cafea pudra si boabe de cafea din ciocolata – pentru o clipa intensa de savoare.

  • Articole similare