• Vrei sa-i ajuti pe copii sa aiba parte de conditii mai bune in spitale? Esti invitatul nostru si iti multumim!

     

     


    Copiii care au nevoie de ingrijire in spitale au dreptul la cele mai bune conditii si la aparatura cat mai performanta. Este o cauza pe care cora Romania o sustine de multi ani, nu doar prin contributii directe, ci si oferind cele mai simple si eficiente instrumente clientilor nostri care doresc sa isi ofere ajutorul.

    La editia din 2021 a campaniei #LunaInimilorDeschise, cora Romania isi invita clientii sa i se alature intr-o campanie de sustinere a partenerilor care se ocupa de sanatatea copiilor

    Anul acesta Luna cora, luna inimilor deschise se desfasoara sub sloganul “Rotunjim impreuna pentru o cauza buna”, in perioada mai – decembrie, scopul fiind de a a trage cat mai multe fonduri pentru asociatiile non guvernamentale si spitalele „adoptate” de fiecare hipermarket cora in parte.

    Cei care dorec sa doneze o pot face atunci cand achita cumparaturile in magazin. Clientii pot dona tichetul de reducere oferit de cora sau diverse sume de bani, fara o investitie mare, prin rotunjirea sumei de pe bonul de cumparaturi. Sunt posibile donatii si in cazul in care clientii aleg sa plateasca la casele automate – Self Check Out. ÃŽn aceasta situatie, clientii scaneaza un cod pentru donatie, in functie de suma pe care doresc sa o doneze.

    Ca de obicei, cora contribuie prin propria donatie la suma finala astfel incat campania sa isi atinga obiectivele propuse.

    ÃŽn 2019, prin aceasta campanie s-a reusit strangerea a aproximativ 900.000 de lei.

     „Reluam cu emotie si speranta campania Luna inimilor deschise, pe care o derulam din 2006. Anul trecut, din cauza pandemiei, am intrerupt-o. Este insa nevoie de mobilizarea noastra, de solidaritate, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre copii. Fiecare hipermarket cora pledeaza pentru cauza unui spital sau a unei asociatii implicate in sustinerea copiilor cu diverse afectiuni. Sponsorizarile vizeaza achizitia de echipamente esentiale care salveaza vieti. Speram din tot sufletul sa avem, ca de obicei, sustinerea cat mai multor clienti astfel incat campania sa aiba relevanta pentru mii de copii. Principiul campaniei este ca fiecare banut conteaza atat timp cat sunt multe astfel de gesturi. O „investitie” de 0,1 lei din partea fiecarui client face diferenta pentru copiii care au nevoie de ajutor”, a spus Camelia Popescu, manager Comunicare, Publicitate si CSR, cora Romania.

    Banii vor fi folositi pentru cumpararea unor aparate medicale vitale pentru copiii cu probleme de sanatate. Partenerii si beneficiarii campaniei din acest an sunt: Asociatia Salvati Copiii!, Fundatia Daruieste Aripi, Asociatia Little People, Spitalul Grigore Alexandrescu, Spitalul Fundeni, Spitalul Maria Sklodowsk Curie – din Bucuresti, Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca – Sectia Ginecologie, Spitalul Judetean Drobeta, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

     

  • Articole similare