• Un campionat european se poate vedea doar cu plin

     




    11 Iunie este prima zi in care debuteaza Campionatul European de fotbal, unul dintre cele mai importante evenimente sportive care are loc odată la patru ani si in jurul caruia se reuneste comunitatea de microbisti. Campionatul din acest an va avea loc in perioada 11 Iunie -11 Iulie. Dincolo de interesul celor pasionati de fotbal, un campionat european care se desfasoara pe durata unei luni, in mai multe orase europene, are un impact major asupra turismului si a economiei acelor comunitati. De aceea, efervescenta din jurul acestui eveniment sportiv este mare iar Bucurestiul se pregateste si el pentru a fi gazda a patru meciuri care vor avea loc aici. Primul dintre acestea va avea lor pe 13 Iunie, pe Arena Nationala, unde va putea fi admirata si mingea oficiala a Campionatului UEFA.

     

    Asadar, timp de o luna, prietenii si familiile se vor reuni in fata televizorului pentru a vedea cele mai palpitante partide de fotabal care vor decide campioana Europei. Si pentru ca bucuria sa fie inca si mai mare, cora, hypermagazinul tau cu preturi mici, ti-a pregatit preturi speciale la selectia de carnati sticks cu care sa-ti insotesti cele mai explozive momente ale campionatului. Picanti sau mai putin picanti, carnatii sticks vor deveni vedetele gourmet ale serilor tale microbiste.   

     

    Si cum orice campionat de fotbal te tine cu sufletul la gura, nervii si emotiile tale au nevoie de un debuseu. Pentru asta, la cora gasesti o intreaga varietate de alune, seminte, snacksuri, fructe confiate, numai bune de pus pe masuta din fata canapelei.

     

    Bineinteles, micile gustari trebuie sa alunece mai bine, si ce altceva mai bun decat o bere rece, sucurile tale preferate, cidru sau pur si simplu apa rece.

     

    Cora iti ureaza vizionare placuta si fie ca cei mai creativi, mai curajosi, mai rezistenti sa castige!

     

  • Articole similare