• Subiecte de discutie pentru pauzele meciurilor de la Euro 2020

     



    Poate cel mai asteptat Campionat European a inceput, in sfarsit. Dupa ce a fost amanat un an din cauza pandemiei, Euro 2020 este aici si ne va oferi o multime de seri pline de adrenalina, de bucurie si, din cand in cand, de dezamagirea ca echipa favorita a ratat vreun gol. Toate aceste momente se traiesc, la intensitatea maxima, alaturi de prieteni. Si, desigur, avand la indemana o bere excelenta si o ceva bun de rontait. Pentru nopti memorabile de fotba, cora ti-a pregatit, deja, tot ce ai nevoie, inclusiv o oferta speciala: in perioada 9-22 iunie, ai reducere de 20% la bere blonda, prin Tichet cora. In plus, am dedicat o sectiune speciala pe site-ul nostru produselor savuroase care trebuie sa fie pe masuta din fata televizorului, pe tot parcursul Campionatului European.

    Si, ca sa nu duci lipsa de subiecte interesante de discutie nici macar in timpul pauzelor, iata si cateva informatii interesante despre Euro 2020:

     

         Anul acesta, in loc de a fi gazduit de o singura tara, turneul va avea loc in 12 orase din 12 tari diferite, din 11 iunie pana in 11 iulie, cu 51 de meciuri pe parcursul a 31 de zile de competitie.

         Piesa oficiala a campionatului este „We Are The People”, fiind  interpretata de Martin Garrix cu Bono si The Edge din U2.

         Primul turneu al Campionatului European a fost organizat in 1960, iat Uniunea Sovietica a obtinut trofeul, dupa o victorie restransa cu 2 - 1 asupra Iugoslaviei in finala.

         Germania si Spania detin recordul pentru cel mai mare numar de victorii la Campionatul European cu cate trei reusite, in timp ce Franta a ridicat trofeul de doua ori.

         Cristiano Ronaldo detine recordul pentru cele mai multe jocuri (21) si este cel mai mare marcator alaturi de Michel Platini, cu noua goluri.

         ÃŽn 2016, Portugalia a devenit prima echipa care a castigat turneul fara sa castige vreun meci in faza grupelor.

         Didier Deschamps (Franta) si Ronald Koeman (Olanda) sunt singurii manageri de echipe de la Euro 2020 care au castigat turneul ca jucatori.

     

  • Articole similare