• Gama Alnatura, solutia la provocarea de a utiliza mai multe produse organice si ecologice



    Dorinta de a introduce in obiceiurile noastre de consum cat mai multe produse sanatoase, dar si prietenoase cu mediul inconjurator este una cat se poate de fireasca si care merita salutata. Parcurgem o perioada in care este nevoie sa avem cat mai bine grija de noi, dar si de planeta. Si cele mai bune motive pentru aceasta preocupare. Insa, uneori, devine dificil sa ne dam seama care sunt produsele pe care putem conta cu adevarat.

    O buna recomandare in acest sens este traditia. Producatorii care s-au specializat in agricultura organica si ecologica sunt si cei care au trecut testul timpului. Marca Alnatura, pe care o vei gasi la loc de cinste in magazinele cora, are o traditie de aproape 40 de ani.

     

    Cand a lansat marca Alnatura, in 1984, fondatorul Alnatura, Götz E. Rehn, a avut o viziune clara: Comunitatea Alnatura reprezinta un model de afaceri „diferit”, in care scopul nu este profitul, ci rezultatul unor actiuni semnificative. O afacere care nu dauneaza planetei si care se concentreaza asupra oamenilor: „Semnificativ pentru oameni si natura”.

    Ce trebuie sa mai stii este ca toate ingredientele agricole din aproximativ 1.400 de produse Alnatura provin din agricultura ecologica . ÃŽn plus, multe produse Alnatura poarta sigiliul unei asociatii organice precum Bioland , Demeter sau Naturland . Aceste asociatii pot fi vazute ca gardieni ai agriculturii ecologice. Orientarile lor sunt mai cuprinzatoare si mai stricte decat cerintele legale.

    Care sunt produsele Alnatura pe care ar trebui sa le incerci prima data? Oricare dintre ele este fabricat la cele mai inalte standarde din domeniu, asa ca poti experimenta cu maxima incredere. Insa, dat fiind ca este sezonul salatelor, o optiune excelenta este sa le asezonezi cu uleiul Eco Alnatura, indiferent daca il preferi pe cel de rapita sau pe cel de floarea soarelui. Si, pentru ca salata sa fie cu adevarat perfecta, poti adauga pe lista de cumparaturi si otetul balsamic Eco.

    Le vei gasi in toate magazinele cora, impreuna cu alte produse ale aceleiasi marci, care a reusit sa combine aromele savuroase cu ingrediente sanatoase si grija pentru natura.

  • Articole similare