• Cum sa arati fabulos pe plaja anul acesta



    La prima vedere, nimic nu poate parea mai simplu decat sa te pregatesti pentru plaja. Un costum de baie, o rochie sau un pareo, geanta de plaja cu apa si carti sau reviste (apropo, ala cora gasesti o selectie extinsa de opere literare care iti pot tine companie in zilele de vacanta), o pereche de papuci si ar trebui sa fii gata. Insa, daca stilul este o prioritate pentru tine, situatia se complica.

     

    Vrei ca aparitia ta sa fie si o declaratie a gusturilor excelente in domeniul vestimentar. Este o dorinta cat se poate de justificata, dat fiind ca plaja este locul in care iti petreci cele mai multe ore in vacanta.

     

    In magazinele cora vei gasi, de asemenea, si o varietate mare de costume de baie, rochii de vara si pareo, asa ca merita sa arunci o privire, cu incredere ca vei gasi ceva potrivit gusturilor tale. Iata si niste ponturi stilistice de la cei mai avizati stilisti ai revistelor de moda internationale:

     

    O combinatie foarte actuala in anul 2021 este cea formata dintr-un bikini bandeau si o pereche de pantaloni cu talie inalta si croi larg. Cea mai buna parte? Puteti repeta acest aspect de sute de ori cu diferite culori, tesaturi si, desigur, accesorii. Opteaza pentru un aspect clasic, cu accente subtile de bijuterii din aur, precum cercei in forma de cerc, de marime medie, si un colier elegant.

     

    O alta varianta extrem de atractiva vizual, dar si eleganta si comoda, este kaftanul. Aspectul sau vaporos si lejer iti va crea un look relaxat si confortabil, Iar combinatiile de culori iti vor exprima personalitatea. Poarta-l cu o pereche de sandala cu talpa plata si barete subtiri.

    Poate cea mai la moda piesa vestimentara pentru aceasta vara este bandana de matase. Este extrem de versatila: o poti purta ca o esarfa la gat sau legata in par, dar si ca o fusta, pareo sau un top. Bandana de matase poate fi transformata in multe piese diferite. Sfatul nostru? Alegeti una cu imprimeuri vii , stralucitoare si purtati-o cu un costum de baie negru s simplu.

  • Articole similare