• cora Urban: Experiența cumparaturilor, reinventata pentru tine

     


     

    Se apropie ora de plecare de la birou, si te poti gandi doar la ceva bun de mancare, atunci cand ajungi acasa? Problema e că iar ai stat peste program si esti mult prea obosita pentru o tura de cumparaturi intr-un hipermarket.

    Esti acasa impreuna cu bebelusul tau si ati intrat in etapa diversificarii alimentare? Se apropie ora supei de legume si iti dai seama ca, desi credeai ca ai facut aprovizionarea, ai ramas fara morcovi si dovlecei? Nu te invinovati, stim ca viata de proaspat parinte poate fi foarte stresanta, iar oboseala se acumuleaza.

    Ai inceput o dieta noua si ti-ai propus sa mananci cat mai disciplinat? Varianta ideala ar fi sa iti planifici mesele cat mai din timp, insa e destul de dificil sa faci acest lucru, pentru ca ai nevoie de ingrediente proaspete, iar cand termini tu programul de munca, nu stii ce mai gasesti pe rafturile magazinelor.

    Toate aceste scenarii sunt destul de frecvente in peisajul zilelor noastre. Iar cele trei provocari au aceeasi solutie: cora Urban, noul nostru serviciu pe care il implementam in al doilea magazin-concept multicanal, situat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 40..

    cora Urban este un concept inedit, lansat la inceputul acestui an, care integreaza trei servicii – ridicarea produselor comandate online pe www.cora.ro, shoppingul de proximitate si cora Express, prin care clientii primesc comenzile acasa in maximum 60 de minute de la plasarea lor, cu ajutorul partenerilor cora – Foodpanda si Glovo.

    cora Urban ofera o experienta de cumparaturi completa tuturor categoriilor de consumatori, prin aceea ca imbina comertul online cu cel traditional. Cei care prefera ecommerce-ul pot plasa comanda pe site-ul www.cora.ro, care va fi livrata in maximum 12 ore la magazin, punctul de ridicare a comenzii. De pilda, o comanda plasata dimineata, inainte de plecarea la serviciu, este gata de ridicat seara in drum spre casa. Pentru cei mai grabiti este disponibil serviciul cora Express, iar pentru cei care au de facut cumparaturi de ultima ora, magazinul cora Urban ii asteapta langa casa cu un program zilnic intre 07:00 – 21:00, care insa poate fi extins la cererea clientilor.


    Diversitatea produselor rerezinta un lucru esential asupra caruia ne-am concentrat, atunci cand am conceput cora Urban. In oricare dintre cele trei personaje te regasesti sau chiar daca situatia ta e diferita, vei avea de ales intre 40.000 de produse, atent selectate pentru a raspunde necesităților tale. Mai mult, vom continua sa fim foarte atenti la acestea si ne vom adapta in permanenta. ”O premiera a cora Urban Mihalache este aceea ca testam oferta si adaptam produsele din magazin in functie de cerere. De asemenea, dorim sa functionam ca o piata de desfacere pentru alte afaceri aflate in proximitatea magazinului, prin incheierea de parteneriate cu diversi producatori. Un astfel de exemplu poate fi o brutarie artizanala de la care sa achizitionam painea pe care o vom vinde apoi in magazin. Este o relatie benefica pentru toata lumea”, a spus Pascal Aigle, directorul de dezvoltare cora Romania si cel care a implementat  proiectul cora Urban.

     

  • Articole similare