• 8 idei simpatice pentru zile insorite

    8 idei simpatice pentru zile insorite

    Zilele insorite se arata la orizont si pentru ca ele trec cu repeziciune, trebuie sa profitam pe deplin de ele, fie alaturi de familie si prieteni, fie de unii singuri. Iata aici o lista cu 8 idei interesante de petrecere a timpului liber in zilele insorite:

    Mergeti la iarba verde si inaltati zmee. Copiii vor fi entuziasmati de aceasta activitate si se vor bucura de soare, alergat si o experienta de povestit prietenilor. 

    Luati bilete pentru un meci de fotbal si mergeti impreuna cu intreaga familie. Mergeti costumati in culorile echipei pe care o sustineti, cu sepci si stegulete cu blazonul echipei pe care o sustineti. 

    Mergeti la piscina sau la un parc acvatic. Daca vi se pare prea costisitor, puteti opta pentru o varianta mai simpla. Cumparati pistoale cu apa si o mini piscina, invitati prieteni cu copii si dati o mini petrecere chiar la voi in curte. Ideea pistoalelor de apa o puteti pastra si pentru mersul in parc intr-o zi calduroasa. Copiii vor fi incantati sa se alerge si sa se stropeasca cu apa. 

    Mergeti la gradina botanica, la zoo sau la cel mai apropiat lac. O astfel de plimbare este ocazia perfecta pentru a colecta noi poze de familie. 

    Iesiti cu bicicleta. In cuplu sau impreuna cu copiii, mersul pe bicicleta este o activitate minunata de a petrece o dimineata sau o dupa-amiaza insorita. 

    Ia pranzul in aer liber. Daca ai copii mici, aranjeaza-ti o dupa-amiaza libera cu bona, bunicii sau prietenii apropiati si iesi cu partenerul tau la un pranz relaxant pe o terasa. Bucura-te de soare, mancare buna, un pahar cu ceva rece si conversatie buna. 

    Citeste in aer liber. Ia-ti o carte buna, ochelarii de soare, o palarie, o patura si mergi in cel mai apropiat parc. Intinde-ti patura si aluneca in lumea lecturii, bucurandu-te de soare, natura si aer curat. 

    Deschide-ti parul prin metode naturale si stat mult la soare. Daca simti nevoia unui par mai deschis la culoare, rezerva-ti o ora de stat la soare si foloseste bere blonda, ulei de masline sau lamaie pentru a intra in atmosfera verii. E simplu de tot! Tot ce ai de facut este sa-ti clatesti parul cu bere blonda, ceai de musetel sau o solutie din miere, zeama de lamaie si apa si apoi sa astepti o ora la soare, inainte de a-ti clati parul.  

  • Articole similare