• Refresh la faianta

    Refresh la faianta

    Ai renovat casa sau apartamentul in urma cu mai multi ani si te-ai plictisit de placile de faianta actuale dar nu ai vrea sa faci o investitie consistenta pentru schimbarea lor si nici perspectiva deranjului din casa nu te incanta. Sau poate stai in chirie iar faianta din baie si bucatarie chiar arata rau. Vestea buna este ca acum chiar exista solutii pentru a readuce la viata placile de faianta cu pricina. Cea mai necostisitoare si rapida solutie este de a cumpara vopsea pentru faianta, a-ti sufleca manecile si a te apuca de treaba. In comert sunt cateva variante de astfel de vopsele. Noi iti facem o lista cu ceea ce trebuie sa stii despre ele: 

    Inainte de aplicare, faianta trebuie curatata si degresata bine. Dupa degresare, foarte multe dintre aceste vopsele cer aplicarea unui strat de grund. Timpul de asteptare pentru uscarea grundului este de minim 2 ore. 

    Aplicarea vopselei se poate face in doua straturi. Dupa aplicarea primului strat de vopsea, al doilea strat il veti aplica dupa 6 ore. Aplicarea celui de-al doilea strat nu este obligatorie, ci in functie de rezultatul primului strat. 

    Vopselele pot fi satinate sau lucioase si pot fi folosite si pentru pal sau tamplarie PVC. 

    Mai trebuie sa stii ca aceasta vopsea este special conceputa pentru suprafete care stau in conditii de umezeala si sufera diferente de temperatura. O cutie de vopsea ceramica  acopera o suprafata de sase metri patrati intr-un singur strat. 

  • Articole similare