• Cele mai tari gadget-uri cadou pentru femei

    Cele mai tari gadget-uri cadou pentru femei

    Chiar daca nu sunt campionii gadget-urilor, femeilor le plac tehnologiile care le fac viata simpla si usoara sau le dau acces rapid la pasiunile pe care le au. 

    Cu siguranta in viata voastra exista femei mari iubitoare de lectura. Faceti-le o surpriza cumparandu-le un Kindle Paperwhite care poate fi inclusiv waterproof pentru mici accidente casnice. Un Kindle le va face fericite pentru ca  este micut, portabil, bateria tine foarte mult timp, este usor de luat in concedii, are lumina discreta si poate gazdui suficient de multe carti incat sa nu ramana in pana de lectura. 

    O alta optiune ar fi un kit tech cu incarcator de tableta/telefon, casti, adaptor sau stand pentru laptop. Asa, femeia pentru care vei face cadoul nu va mai intra in panica ori de cate ori nu isi gaseste in geanta voluminoasa incarcatorul sau castile pentru conversatiile telefonice din masina. 

    iPillow  Bluetooth care o va rasfata dupa o zi obositoare. Cu toate ca este o perna obisnuita, aceasta are difuzoare integrate si se poate conecta la telefon prin Bluetooth, ceea ce ii va permite sa adoarma pe melodiile ei preferate. Volumul este discret. 

    Difuzor de uleiuri esentiale si muzica. Difuzorul poate fi folosit pentru orice ulei esential, creand o atmosfera parfumata si relaxanta. Pentru muzica, difuzorul se poate conecta prin bluetooth. 

    Tile tracker. Daca isi rataceste in permanenta cheile, portofelul sau alte obiecte importante, atunci acesta este gadgetul perfect. Acesta functioneaza ca un GPS si permite localizarea obiectului pierdut. 

    Parrot Flower Power este practic un senzor inteligent care monitorizeaza cantitatea de apa a florilor. Cu ajutorul unei aplicatii, ea va sti exact cand florile au nevoie de apa. 

  • Articole similare