• Street style in 2019



    Oricat de sofisticate sau de extravagante ar fi hainele prezentate pe marile podiumuri, sensul final al modei este ca roadele imaginatiei creatorilor sa ajunga sa fie purtate in viata reala. ”Daca moda nu ajunge pe strada, atunci nu e moda”, spune chiar Coco Chanel. Felul in care ideile designerilor sunt preluate in moda strazii da masura valorii lor.
    Iata cele mai importante tendinte de street style in 2019.

    Rochiile si fustele mini revin in trend. Fara sa fie vulgare si combinate cu piese basic sau chiar sport, aceste piese pot fi purtate cu lejeritate. Sursa de inspiratie este moda anilor ‘60, cand Mary Quant a inventat fusta mini ca o declaratie de emancipare a femeii. Anul acesta, Louis Vuitton, Chanel si Stella McCartney le-au readus in actualitate.

    Tot in spiritul anilor ‘60 este si minimalismul cromatic. In mod paradoxal, 2019 este atat anul culorilor neon cat se poate de vibrante, cat si al simplitatii in negru. In functie de personalitatea ta, iti poti alege tendinta preferata, insa tine cont de faptul ca negru va fi intotdeauna o alegere moderna, iar anul acesta nu face exceptie.

    Eleganta semi-formala incepe sa recucereasca teritoriile pierdute, in ultimii ani, in fata avalansei de tinute sport. Un sacou simplu inlocuieste hanoracul, iar pantalonii comozi din stofa revin in prim-plan, in locul celor de trening. Este o veste buna pentru acelea dintre noi care avem nostalgia stilului clasic si a aparitiilor structurate si ingrijite, cu un minim de cochetarie. Vei descoperi ca sunt la fel de confortabili ca si pantalonii sport, insa aparitia ta va fi mult mai eleganta.

    In acelasi spirit, revin in lumina reflectoarelor si rochiile de zi, frumoase si pline de feminitate. Impodobite cu volane sau din materiale cu imprimeu floral, delicate si fluide, ele vor bucura ochii celor care le-au dus dorul. Trebuie sa stii ca nu este nevoie sa le combini cu pantofi cu toc, vor arata la fel de bine si cu balerini sau chiar cu tenisi simpli, de panza.

  • Articole similare