• 3 gadgeturi care te ajuta la gatit

    3 gadgeturi care te ajuta la gatit

    Esti o gospodina desavarsita, care isi incanta oaspetii si familia de fiecare data cand va adunati in jurul mesei incarcate de bunatati? Sau poate abia descoperi tainele gastronomiei si, uneori, ai avea nevoie de un ”asistent” care sa iti usureze munca? In oricare dintre aceste doua situatii, tehnica moderna poate deveni un aliat pretios. Vechiul caiet cu retete al mamei sau al bunicii are farmecul sau si isi merita locul de cinste in bucatarie, dar un gadget modern iti va fi de folos atunci cand doresti precizie si viteza, chiar daca este vorba despre un preparat traditional. Iata cateva idei:

    Hiku este un gadget care, la prima vedere, seamana cu un magnet de frigider, insa face mult mai multe decat acesta. Este un aparat care tine socoteala alimentelor pe care le ai depozitate. Pur si simplu le scanezi codul de bare atunci cand le pui in frigider, iar Hiku transmite automat lista catre aplicatia cu acelasi nume, pe care o instalezi in telefonul mobil. Functioneaza, de asemenea, si prin sistemul de recunoastere a vocii, astfel incat ii poti transmite, cu o simpla apasare de buton, ce sa mai adauge pe lista de cumparaturi. Poate fi configurat astfel incat sa functioneze pe telefoanele sau pe tabletele tuturor celor din familie, astfel incat sa nu apara confuzii pe lista de cumparaturi.

    Termometrul digital este de mare folos atunci cand preparatele tale au nevoie de o temperatura precisa pentru a iesi asa cum trebuie. Termometrul digital este un gadget care se conecteaza la telefonul mobil sau la tableta, se pozitioneaza in apropierea preparatului si poate citi cu exactitate temperatura mancarii pe care o pregatesti.

    Un slow-cooker smart este optiunea perfecta daca iti place mancarea gatita lent si traditional, dar nu doresti sa iti petreci ziua intreaga verificand daca totul este in regula in procesul de preparare. Slow-cookerul smart poate fi conectat la telefonul mobil si iti trimite notificari, te lasa sa ajustezi temperatura de la distanta si sa setezi alerte.

  • Articole similare