Ingrediente: 200 g noodles (orez, grau sau fasole mung) sos de soia sos dulce acrisor (optional) ulei de susan (sau ulei obisnuit de gatit) chilli 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 cm de ghimbir 1 ardei gras 1 morcov ½ varza mica (alba, rosie sau chinezeasca sau din toate 3 cate putin) 2 fire de ceapa verde Ingrediente extra (optional): broccoli ciuperci urechi de lemn hidratate fasole verde muguri de fasole/soia vanata bok choy tofu fasii de omleta Numar de portii: 2 Mod de preparare: 1. Mai intai fierbem noodlesii conform instructiunilor de pe ambalaj. 2. Intre timp taiem legumele fasii. 3. Punem uleiul si tragem la tigaie ceapa taiata julienne, usturoiul si ghimbirul maruntit si chilli. Se recomanda folosirea unui wok sau a unei oale cu pereti mai inalti. 4. Adaugam apoi legumele (morcovul si ardeiul mai intai, iar apoi varza, care se patrunde mai usor). 5. Cand legumele sunt gata (e bine sa fie usor al dente, nu foarte moi) adaugam noodles-ii, sosul de soia si sosul dulce acrisor, piper si sare, dupa gust. Servim cald, cu ceapa verde presarata deasupra.