• 5 modalitati prin care bucataria ta va parea mai spatioasa


    5 modalitati prin care bucataria ta va parea mai spatioasa

    O bucatarie de orice dimensiune poate parea mai spatioasa daca stii cateva trucuri. Alegerea unui mobilier de bucatarie alb este un inceput bun, dar exista si alte modalitati de a crea iluzia unui spatiu mai mare.


    1. Renunta la aparatele electrocasnice pe care nu le folosesti zilnic 

    In cazul in care blatul este plin de electrocasnice pe care nu le folosesti constant, este momentul sa faci o selectie si sa pastrezi la vedere numai cateva dintre ele. Espressorul, toasterul si blenderul pot ramane la locul lor pe blatul din bucatarie, iar restul aparatelor pot fi depozitate intr-un dulap sau chiar in debara. 

    2. Monteaza o banda de lumina

    Lumina este foarte importanta in bucatarie, iar de multe ori nu este suficient sa ai un singur corp de iluminat central. Pe langa functia practica, o banda de lumina de-a lungul blatului de bucatarie va face incaperea sa para mai mare si mai luminoasa, colturile intunecoase disparand. 

    3. Chiuveta dubla nu are ce cauta intr-o bucatarie mica

    Chiar ai nevoie de o chiuveta dubla? Gandeste-te ca in locul unei cuve poti pune inca un rand de sertare care iti va fi de folos atunci cand esti constransa de spatiu. 

    4. Alege usi din sticla pentru dulapuri

    O idee eleganta, dar in acelasi timp extrem de eficienta pentru a face bucataria sa para mai spatioasa este alegerea unor usi din sticla pentru dulapurile suspendate. Seturile de farfurii si paharele vor arata extraordinar de bine  depozitate intr-o vitrina.

    5. Alege faianta alba

    O faianta alba va da impresia unui spatiu mai mare si luminos si iti va da mai multa libertate in a alege accente de culoare care sa dea personalitate bucatariei, cum ar fi perne colorate pentru scaune sau o perdea cu un imprimeu vesel.

  • Articole similare