• Fii in pas cu trendurile primaverii!

    Fii in pas cu trendurile primaverii!

    Cu fiecare zi care trece, simtim cum se apropie primavara: zilele sunt mai lungi, soarele mai bland, iar gandul ne zboara deja la innoirea garderobei si la intrebarea: ”oare ce va fi la moda in acest sezon?”. Special pentru tine, am studiat noile tendinte de pe podiumurile de moda si avem vesti bune: primavara anului 2018 va fi una colorata, optimista si confortabila!


    Iata care sunt trendurile-vedeta:

    Imprimeurile inspirate din steagul SUA. ”Stars and stripes” este imaginea care i-a cucerit, anul acesta, pe creatori celebri precum Calvin Klein, Raf Simmons sau Phillip Lim. Indrazneste si tu sa te gandesti la visul american imbracata in combinatia rosu-alb-albastru!

    Hanoracul este piesa vestimentara care revine puternic in moda. Nu doar in forma clasica de echipament sportiv, ci si ca sursa de inspiratie pentru rochii, pelerine sau chiar haine elegante. Oscar de la Renta si Claudia Li sunt doar doi dintre creatorii care au acordat hanoracului un rol de prim-plan in prezentarile lor.

    Denim in combinatii neasteptate. Revenirea in moda a trendurilor-vedeta din anii ‘90 produce un efect asteptat de nostalgici: denimul este asociat hainelor de seara si elementelor luxoase de garderoba. Astfel, il poti vedea pe podiumurile unor designeri precum Alexander Wand sau Brandon Maxwell integrat in tinute formale, alaturi de rochii de matase sau sacouri din materiale pretioase.


    Fii in pas cu trendurile primaverii!


    Culori puternice. Vremea nuantelor neutre a trecut, iar primavara 2018 ne bucura ochii cu o explozie cromatica. Verde electric, portocaliu, fuchsia sau galben solar sunt culorile preferate de creatori precum Marc Jacobs sau Tom Ford. Poti regasi aceasta paleta cromatica nu doar in tinute de zi, ci si in outfituri elegante, dedicate ocaziilor speciale.

    Satinul. Atat in tinutele business, cat si in cele de seara, satinul este materialul vedeta al sezonului. Cristopher Kane și Roksanda au demonstrat in show-urile lor de la Londra cat de prietenoasa este aceasta tesatura cu silueta noastra, daca o asociem unor culori fluide si romantice, perfect potrivite zilelor si serilor de primavara.

  • Articole similare