• Tu cum iti organizezi fotografiile digitale?

    Tu cum iti organizezi fotografiile digitale?

    Pe vremea parintilor nostri, albumele foto erau de un singur fel: acele clasoare mari in care erau incluse pozele de la momentele cele mai importante din viata de familie: casatorii, botezuri, petreceri de Revelion, prima zi de scoala sau serbarile de absolvire. Spatiul era limitat si, de aceea, era utilizat cu economie, astfel incat doar ocaziile cu adevarat deosebite primeau un loc in filele groase ale albumului care era pastrat intr-un loc de cinste al casei. 

    Astazi, situatia s-a schimbat radical: era digitala ne ajuta sa nu ne mai facem probleme in legatura cu spatiul de depozitare a amintirilor. Ne-am obisnuit sa facem fotografii de fiecare data cand vedem ceva deosebit, avem o experienta pe care dorim sa o pastram mai viu in memorie sau, pur si simplu, ne place cum aratam si credem ca este momentul pentru un selfie. O asemenea abundenta de imagini creeaza, insa, o alta problema: cum le organizam astfel incat sa le avem la indemana si sa le putem cauta mai usor pe cele care ne intereseaza intr-un anumit moment? Aici, tot creatorii de continut digital ne sar in ajutor. Iata cateva aplicatii gratuite care iti vor fi de folos atunci cand simti ca nu te mai descurci cu sutele de fotografii pe care le pastrezi in telefonul mobil:

    EVER - este o aplicatie care funcÈ›ioneaza ca un agregator nu doar pentru fotografiile din telefon, ci È™i pentru cele din Facebook, Instagram sau Dropbox. Are un spatiu de depozitare nelimitat si iti poti organiza imaginile nu doar in functie de locul in care le-ai realizat ci si in functie de starile pe care acestea ti le ofera. Este disponibila gratuit pe Android si iOS.

    A+ - are ca utilitate specifica faptul ca fotografiile si clipurile video sunt organizate automat, imediat dupa ce sunt realizate. Cautarea fotografiilor in A+ Gallery este rapida si functioneaza chiar si fara conexiune la internet. Disponibila gratuit pe Android si iOS.

    Photo Album - are un design elegant si iti poti personaliza albumele foto cu background-urile tale favorite. Cu ajutorul acestei aplicatii, le poti trimite prietenilor tai felicitari personalizate. Poti adauga fotografiilor texte descriptive, cu mai multe optiuni de fonturi. Imaginile pot fi editate si, de asemenea, le poti exporta in format PDF.

  • Articole similare