• Fa-i o bucurie prietenului tau cu patru labute!


    Animalele de companie ne ofera mereu iubire si prietenie neconditionata. Cu atat mai mult in ultimele luni, ele ne-au ajutat sa ne pastram o doza de buna-dispozitie, in acesta perioada dificila. De aceea, trebuie sa ne gandim cum sa le intoarcem ”favoarea” si sa le aratam cat le pretuim, la randul nostru. In cora Petshop, vei gasi numeroase cadouri pentru prietenul tau necuvantator.

    De exemplu, ce-ar fi sa dai un refresh la rutina de joaca a catelului tau? O gantera cu tepi sau o minge Dog Toys il vor inveseli si ii vor oferi bucuria de a primi ceva nou si interesant. 

    Daca vrei sa ii oferi o recompensa delicioasa, tot in cora Petshop vei gasi o selectie bogata de hrana pentru caini, care satisface si cele mai exigente gusturi ale patrupedelor, asa ca ai de unde alege exact ce ii place prietenului tau.

    Daca ti se pare ca si dantura lui are nevoie de atentie, orienteaza-te catre osul presat 4Dog, din piele de vita. Acesta este o recompensa pentru caini, perfecta pentru ros, ce asigura igiena dentara prin curatarea mecanica a dintilor si previn aparitia tartrului.

    In cazul in care animalul tau de companie este o felina, oferta din cora Petshop este la fel de bogata, atat in materie de hrana, cat si de accesorii. Cu siguranta va fi incantata de mingiutele colorate Beeztees, pe care abia asteapta sa le rostogoleasca prin casa. Fii fara grija, joaca cu ele nu produce zgomote care te-ar putea deranja pe tine sau pe vecini.

    Pisicuta ta ar fi cel putin la fel de fascinata si de o repriza de alergat cu jucariile tip soricei Pet Factory Miau-Miau, care ii vor trezi institnctele ”vanatoresti” prin forma si prin penele viu colorate cu care sunt decorati. 

    Desigur, tot in cora Petshop vei gasi o multime de optiuni alimentare pentru pisicuta ta, indiferent de preferintele sau de necesitatile acesteia: hrana umeda si uscata, preparata special pentru pisicile care locuiesc in interiorul locuintei, pentru cele care au nevoie de dieta sau pentru cele mai active si cu pofta de joaca.

  • Articole similare