• Ponturi pentru frumusetea ta


    Oricat de bune cunoscatoare am fi in domeniul frumusetii si al ingrijirii personale, mereu exista ceva nou de aflat. 


    Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti imbunatatesti rutina cosmetica:


     Vaselina te poate ajuta sa realizezi mai usor o manichiura impecabila. Inainte de a aplica lacul de unghii, intinde un strat de vaselina in exteriorul imediat al acestora. In acest fel, chiar daca depasesti conturul unghiei cand intinzi oja, te poti spala pe maini imediat dupa ce aceasta s-a uscat, iar vaselina va fi indeparatat cu tot cu lacul de unghii care a ajuns deasupra ei.


     Atunci cand aplici parfum pe incheieturile mainilor, nu le freca una de alta. Daca faci acest lucru, parfumul isi va pierde mai repede din intensitate. O varianta mai buna este sa presezi incheieturile, usor, una de cealalta.


    Vrei ca rujul tau sa ramana fixat pe buze pentru mai mult timp? Incearca acest truc simplu. Dupa ce il aplici, pune peste buze o tesatura foarte subtire si, apoi, preseaza deasupra ei un pic de pudra, cu ajutorul unei pensule groase. O parte din pudra va ajunge la buzele tale si va fixa rujul, fara sa ofere un aspect prea incarcat.


     In cazul in care ti s-a intamplat ca mascara sa ti se intinda pe fata, nu incerca sa o stergi cu mana, pentru ca iti vei strica si mai rau machiajul. In loc de acest lucru, foloseste o pensula subtire de machiaj, pe care pui cateva picaturi de apa micelara si, astfel, vei constata ca mascara este mai usor de indepartat, fara sa iti compromita intregul machiaj.


    Daca ai cateva fire de par rebele pe fata si vrei sa le indepartezi simplu si fara durere, foloseste acest truc: aplica putina pudra pe zona respectiva si, in acest fel, iti va fi mult mai usor sa le identifici si sa le extragi cu ajutorul pensetei.


     Daca vrei mai mult volum pentru podoaba capilara si nu ai timp sa te coafezi, iata un alt pont eficient: aplica putin sampon uscat la radacina parului, apoi ravaseste-l usor astfel incat samponul sa isi faca efectul si, in cele din urma aranjeaza-l cu ajutorul periei tale de zi cu zi.

  • Articole similare