• Experienta cora, nu doar un hypermarket, ci un stil de viata!

     

    Produsele cora sunt despre conexiunea cu natura, cu ceea ce este local, dar si cu ceea ce reprezinta finetea lumii gourmet. cora este profund ancorata in lantul de aprovizionare local, fara sa-si uite radacinile francofone, ceea incercam sa transmitem prin gama de produse.

    In cazul in care vrei sa fii la curent cu produsele promovate de cora, pe langa website-ul www.cora.ro, poti urmari oricand paginile de Facebook si Instagram ale cora. Te indemnam sa vii pe Instagramul cora pentru a te incarca cu idei despre ce poti consuma proaspat si delicios, dar si pentru a te inspira cu retete simple dar spectaculoase, pe care le poti pregati pentru tine, prietenii sau familia ta.

    Esti pasionat de produse bio? Pe pagina de Instagram cora Romania iti prezentam cele mai noi intrari la aceasta categorie, precum si produse pe care le poti folosi zilnic pentru o dieta echilibrata, care iti poate asigura o viata sanatoasa.

    Te-ai saturat de intrebarea zilnica eu ce mananc astazi? Pe Instagramul cora gasesti idei simple despre cum iti poti alcatui un mic dejun, un pranz sau o cina rapida, fara batai de cap, cu putine ingrediente, dar care sa-ti ofere nutrientii necesari si starea de bine. Retetele noastre sunt pe placul tuturor si acopera o gama larga de preferinte: de la dulciuri, pana la mic dejunuri preparate in graba, cora are grija ca toti utilizatorii si clientii sa aiba parte de o experienta simpla, dar cu adevarat placuta in bucatarie.

    Cauti un desert special? Iti facem cunostinta cu retete de prajituri si tarte foarte usor de pus in practica. Iar daca vrei un desert somptuos, te poti lasa inspirat de colectia de prajituri Creme d’Or pe care ti-a pregatit-o cora si pe care o poti vizualiza in catalogul dedicat. Mousse-uri delicate, torturi cu multe straturi de crema fina, bezele elegante, prajituri din cofetaria internationala, toate menite sa imbie si sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

    Te-ai intrebat vreodata cum se prepara sosul olandez, cea mai celebra prajitura de vara, Pavlova, sau un burger vegetal? Curiozitatea iti poate fi satisfacuta tot pe Instagram-ul cora, unde vei gasi retete surprinzatoare care vor intra cu siguranta in rutina ta.

  • Articole similare