• Motive sa-ti descarci aplicatia cora Romania


    Economia de timp, confortul, dar si situatia epidemiologica sunt tot atatea motive sa integram tehnologia in rutina noastra de cumparaturi. Aplicatia cora Romania este ideala pentru a-ti transforma aprovizionarea dintr-un motiv de stres intr-o experienta placuta. In plus, iti ofera si numeroase avantaje, pe care le ai tot timpul la indemana. Iata cateva motive pentru care merita sa o incerci.

    Primul dintre acestea este, desigur, timpul pe care il vei economisi. Cu ajutorul aplicatiei, iti vei putea planifica mai usor sesiunea de cumparaturi in magazinul tau preferat. In plus, poti sa iti scanezi produsele preferate de oriunde, indiferent daca te afli acasa, la birou sau in alta parte. De asemenea, vei sti dinainte ce suma ai de platit la casa de marcat si, in acest fel, iti vei putea administra mai bine banii. Harta interactiva reprezinta si ea un ajutor pretios, pentru ca te va ajuta sa te orientezi mai repede in magazin si sa fii cat mai eficienta.

    Te-am obisnuit deja cu promotii atractive si cu HiperOfertele avantajoase pentru bugetul tau. Trebuie sa stii ca ele sunt valabile si in aplicatia cora Romania si sunt vizibile de oriunde doresti sa o accesezi. In plus, ai cele mai noi promotii din cataloage la indemana ta, in fiecare moment al zilei.

    Pretuim fidelitatea clientilor nostri si demonstram acest lucru si prin aplicatia cora Romania. Prin intermediul ei, te poti abona la sms si vei primi oferte personalizate, conform preferintelor tale. Trebuie doar sa selectezi sectiunea ”Profilul meu”, sa selectezi, apoi, ”Formular de consimtamant” si sa bifezi optiunile dorite.

    Daca am amintit de rasplata pentru faptul ca ne esti client in mod constant stii, desigur, ca facem acest lucru si prin intermediul cardului de fidelitate. In aplicatia cora Romania, poti sa iti faci sigur cardul respectiv in varianta digitala, ai acces rapid la el, il scanezi direct din primul ecran al aplicatiei, vezi si folosesti HiperPunctele si tichetele de reducere, iti transformi dintr-un singur click HiperPunctele in bonuri de cumparaturi si primesti oferte personalizate.

  • Articole similare