• Cele mai simple trucuri pentru frumusetea ta


    De multe ori, sa ai grija de frumusetea ta naturala este mai simplu decat crezi. Chiar daca esti la curent cu cele mai sofisticate tratamente cosmetice si cu inovatiile de ultima ora in domeniu, ingrijirea ta depinde in primul rand de cateva principii elementare si usor de aplicat, pe care este bine sa le cunosti.

     Una dintre ideile fundamentale pe care te poti baza oricand este hidratarea. Primul pas catre un ten luminos si catre punerea in valoare a calitatilor tale naturale este sa intelegi ca frumusetea adevarata pleaca din interiorul organismului tau. Asadar, aplica in fiecare zi acest sfat vechi, insa foarte adevarat si cu efecte vizibile: bea apa!

     Iti cumperi cele mai performante produse de ingrijire, insa trebuie sa stii ca rezultatele lor depind nu numai de substantele pe care le au in compozitie, ci si de felul in care le aplici pe piele. Miscarile circulare sunt cele care le ajuta sa functioneze la adevaratul lor potential.

    Exfolierea este o etapa a ingrijirii pe care este necesar sa o respecti si sa ii acorzi importanta cuvenita. Doar in acest fel lotiunile si cremele vor putea actiona in profunzime, cu efecte vizibile. Pentru exfoliere nu ai nevoie de produse sofisticate, o poti realiza la fel de bine cu ingrediente din bucataria ta, de exemplu cu un amestec de cafea macinata si miere.

     Protectia solara este un alt principiu de baza, necesar pentru a-ti pastra pielea tanara si sanatoasa. Foloseste lotiuni cu factor de protectie solara nu numai pe plaja, ci in fiecare zi, inclusiv in afara sezonului estival. Soarele iti poate afecta tenul chiar si iarna, in aceeasi masura, asa ca trebuie sa ai grija in permanenta ca pielea ta sa fie protejata de efectele sale nocive.

    Un alt lucru la care trebuie sa fii atenta este curatarea instrumentelor de machiaj. Daca vei neglija acest aspect, iti vei incarca tenul cu impuritati si particule de praf, la fiecare utilizare. Asadar, curata buretii si pensulele dupa fiecare utilizare, iar pielea ta iti va fi recunoscatoare.

     


  • Articole similare