• Oriunde îți petreci vara și vacanța, fii Zuzu și păstrează mereu cu tine obiceiurile sănătoase!  Zuzu ne spune că sănătos înseamnă optimist, zâmbitor, activ și, desigur, echilibrat în toate. Iar iaurturile de băut Zuzu și Zuzu Bifidus cu culturi vii susțin un sistem digestiv sănătos. Mai ales vara, când suntem mai expuși problemelor digestive, pentru că schimbăm ritmul în care ne desfășurăm activitățile.

  Gustul bun și culturile vii din iaurturile de băut Zuzu și Zuzu Bifidus ne aduc armonie și echilibru și ne fac să ne simțim bine în fiecare zi. Iaurturile de băut conțin o combinație optimă de culturi lactice care protejează flora intestinală. Sunt bacterii vii, prietenoase, de care avem nevoie în fiecare zi.

  În plus, iaurturile de băut Zuzu Bifidus au și combinații de fructe gustoase și răcoritoare, numai bune pentru zile fierbinți de vară (căpșuni și coacăze negre, mango și pară, caise și piersici).

  Cumpara minimum 2 produse din gama de iaurturi de baut Zuzu sau Zuzu Bifidus, inscrie bonul fiscal pe www.varazuzu.ro si castiga premii #VARAZUZU. 

  Perioada campaniei 01- 31 AUGUST 2020. Mai multe detalii despre concurs si regulament pe website-ul campaniei.

   
 • Articole similare