• CLUBUL CORA BEBE – SPRIJIN PENTRU INTREAGA FAMILIE


    Experienta pe care o mama o are cu primul bebelus este ceva care marcheaza pe viata. Pentru ca este pe alocuri mai dificil decat credeai. Pentru ca anxietatea si frica sunt prezente permanent, atat in viata mamicii, cat si in atmosfera de familie. De aceea, mama are permanent nevoie de un mic ajutor care sa ii simplifice viata considerabil. Evident, ca cel mai de pret ajutor este cel din partea proaspatului tata si al familiei extinse, insa informatiile de calitate, filtrate si verificate pot contribui major la eliberarea mamei de stres si la luarea celor mai bune decizii pentru bebelus. 

    Clubul cora Bebe a luat nastere din dorinta de a ajuta noile mame si de a le sprijini cu idei si sfaturi care sa le usureze viata. cora Bebe orienteaza mamicile spre produse, oferte, reduceri, sfaturi si articole utile, tocmai pentru ca cei mici, mamicile si intreaga familie sa aiba o experienta mult mai usoara si mai placuta impreuna. Clubul a fost special conceput pentru eroinele care se straduiesc zi de zi sa aleaga cele mai bune produse, de o calitate superioara si care sa asigure permanent confortul micilor exploratori. 

    De asemenea, un element de noutate este dat de alimentele destinate celor mici fara gluten, zahar sau lactoza, cat si de produsele bio. Astfel, cora sprijina ideile mamicilor care vor sa aiba grija de alimentatia celor mici inca de la varste fragede, pentru ca, in timp, deprinderile pentru o viata sanatoasa sa ramana intacte.

    Cateodata, reducerile de produse nu ajuta in totalitate, asa ca in sprijinul eroinelor familiei vin articolele cora, destinate cunoasterii si intelegerii nou-nascutilor. Este important sa ii invatam pe cei mici sa se adapteze la ritmul de viata al celor mari, asa ca articolele cora, care sunt scurte (deci se pot citi usor si repede) propunem o serie de teme esentiale. Cum linistesti bebelusul cu ajutorul zgomotului alb, daca bebelusul are voie sa creasca in preajma animalelor de companie sau de ce joaca este esentiala in invatarea si educarea celui mic sunt doar cateva dintre micile ajutoare pe care „libraria cora” le pune la dispozitia tuturor.

  • Articole similare