• Cum sa porti imprimeurile cu buline

     


    Imprimeurile cu buline sunt extrem de vesele, feminine si pot fi adaptate fiecarei varste. Vara este cu atat mai mult sezonul in care le poti purta cu incredere, intrucat iti ofera un aer relaxat. In plus, se potrivesc oricarei siluete, daca tii cont de regula clasica a imprimeurilor: foloseste-le pe cele de marime mai mica, daca doresti sa nu adaugi volum siluetei tale.

    Iata cateva sugestii despre cum poti sa asortezi bulinele, in acest sezon:

     Varianta clasica este sa le porti intr-o singura piesa vestimentara. De exemplu, o rochie cu buline, asortata la accesorii foarte simple. In privinta culorilor, te poti juca asa cum doresti. De exemplu, o rochie alba cu buline albastre merge de minune cu o pereche de sandale rosii. Alte optiuni sunt: o fusta cu buline asortata la o bluza intr-o singura culoare sau, invers, un top cu acest imprimeu, combinat cu o pereche de pantaloni albi sau o fusta usoara, de vara.

     Le poti utiliza, desigur, si ca accent vestimentar. O poseta cu buline sau o pereche de sandale inveselesc, imediat, si cea mai sobra dintre tinute. De aceea, le poti purta chiar si la intalnirile profesionale, daca doresti sa obtii un aer mai abordabil si prietenos.

     Daca faci parte din categoria femeilor mai indrazneste, care doresc sa experimenteze cu optiunile lor vestimentare, bulinele reprezinta o ”jucarie” excelenta. Poti combina mai multe tipuri de buline in aparitia ta. Pentru inceput, incearca sa folosesti unele de aceeasi culoare, imprimate pe acelasi fundal, insa de marimi diferite. Pe masura ce castigi experienta, poti apela chiar si la buline de culori diferite, imprimate pe cate una dintre piesele tale vestimentare. Sfatul nostru este sa pastrezi limita de doua tipuri de buline, astfel incat apectul tau sa nu fie prea incarcat.

     Le poti combina, de asemenea, si cu alte imprimeuri. O combinatie castigatoare este aceea de buline si dungi marinaresti, dar la fel de inspirate sunt si asorteurile la modele florale sau la tesaturile cu traditionalul imprimeu scotian. Recomendarea este ca paleta cromatica sa fie aceeasi, astfel incat infatisarea ta generala sa aiba coerenta vizuala.

     

  • Articole similare