• cora iti ofera o calatorie gastronomica in jurul Globului

    In aceasta perioada, minunatele vacante sau calatorii in tari indepartate au devenit aproape imposibile. Pentru o perioada, cei mai multi dintre noi spunem ”la revedere” planurilor de city-break-uri sau celor de concedii exotice si ramanem cat mai aproape de casa. Acest lucru nu inseamna, insa, ca nu te poti bucura de savoarea mancarurilor sofisticate din bucataria internationala. La cora vei avea, mereu, un pasaport fara restrictii pentru calatorii gastronomice memorabile si pline de diversitate.

     De exemplu, ti-ai dori sa ajungi in Japonia si sa faci cunostinta cu aceasta cultura, atat de speciala? Poti aduce gustul bucatariei japoneze chiar la tine in casa si, mai mult, cu un pic de rabdare, poti chiar sa devii chiar tu o maestra in sushi, una dintre piesele de rezistenta ale artei culinare din aceasta tara. La cora vei gasi mereu toate ingredientele necesare, inclusiv orezul pentru sushi Tokyoto, dar si savurosul sos de soia Kikiman.

     Gandurile te poarta tocmai in America de Sud si visezi la o plaja mexicana, cu mult soare, muzica si voie buna? O portie de Nachos, asortati la un dip salsa cu aroma de branza marca Old El Paso iti va ajuta imaginatia sa zboare si iti va oferi o portie delicioasa din gustul unei vacante mexicane.

     Esti indragostita de peisajele mirifice ale Thailande, dar si curioasa sa afli cat mai multe despre cultura acestei tari? Pana cand vei putea sa organizezi o calatorie la fata locului, merita sa ii testezi gustul. La cora te asteapta pastele wok prefierte Shan Shi, dar si sosul aromatic Thai Red Curry. In plus, la fiecare vizita  in magazinele noastre vei putea descoperi cate ceva nou din bucataria asiatica, asa ca merita sa lasi macar o pozitie sau doua libere pe lista ta de cumparaturi.

     Poate ca situatia epidemiologica ne reduce, pentru o perioada posibilitatea de a calatori fizic. Insa mintea si imaginatia au ramas la fel de libere ca intotdeauna. Iar o varietate atat de mare de ingrediente, asa cum gasesti mereu la cora, reprezinta o metoda excelenta de a trece mai usor peste aceasta perioada si sa asteptam intoarcerea vremurilor in  care planurile noastre de calatorie vor prinde din nou viata.

     


  • Articole similare