• Ce este la moda in aceasta toamna?


    Vara este pe sfarsite si deja ne gandim la garderoba de toamna. Daca iti place sa fii in pas cu ultimele tendinte, iata cele mai importante trenduri ale toamnei 2020:

    Costumele deux-pieces in culori vii. Au fost pe listele de propuneri ale designerilor si pentru primavara, insa, din cauza restrictiilor impuse de pandemie, nu au apucat sa fie puse in valoare la potentialul maxim. In toamna, cand activitatea noastra a reinceput treptat, au sansa de a fi vedetele sezonului.

    Asadar, daca te intorci la birou in saptamanile urmatoare, indrazneste sa porti un costum deux-pieces in culori puternice, precum rosu sau portocaliu. Vei avea un aspect profesional insa, in acelasi timp, vei aduce si o nota de veselie si de optimism, atat de necesara in perioada pe care inca o traversam.

    Trench-urile din piele ecologica. Trench-ul este una dintre piesele vestimentare vedete ale fiecarei toamne, pentru ca au un aspect clasic, elegant si ne apara de precipitatii si de vant. Toamna aceasta, insa, ele au un asptect nou: sunt realizate din piele ecologica si, desi pastreaza forma clasica, iti vor oferi un aer cu totul indraznest si special. In privinta cromaticii, nuantele preferate de designeri sunt cele de maro, aramiu sau cafeniu.

    Aceeasi gama coloristica este extrem de actuala si pentru alte piese vestimentare: fuste, rochii sau topuri. Usor de asortat si in ton cu nuantele frunzelor de toamna, tonurile maronii reprezinta o alegere ideala pentru acest sezon, deci merita sa le integrezi cat mai des in tinutele pe care urmeaza sa le porti.

    Daca, totusi, preferi si simti nevoia de culori mai puternice, atunci trebuie sa stii ca cea mai moderna combinatie de anul acesta este cea de maro si albastru. Alege nuntele pe care le preferi si care te avantajeaza si compune cat mai multe variante de combinatii.

    Daca ai apreciat, in timpul verii, revenirea imprimeurilor de tipul animal print, n-ai niciun motiv de dezamagire pentru finalul sezonului estival. Acesta ramane la fel de actual si in sezonul care urmeaza, cu o mica variatie. Toamna aceasta, imprimeul in tendinte este cel care imita blana de tigru. Il poti utiliza pentru haine sau accesorii si iti recomandam sa il folosesti pentru o singura piesa vestimentara dintr-o tinuta.

  • Articole similare