• Ce ochelari de soare alegem vara aceasta


    Dintre toate accesoriile, ochelarii de soare sunt cei pe care i-ai vrea in toate formele si culorile, pentru ca fiecare pereche te face sa te simti intr-un anumit fel si se potriveste cu un anumit stil. Pentru vara lui 2020, marii producatori de ochelari par sa favorizeze cateva modele:

     

    Ochelarii cu rama transparenta par sa fie una dintre cele mai puternice tendinte ale verii. Ramele transparent pot veni in versiunea incolora sau in cea colorata si sunt atasate diferitelor modele de ochelari : ochi de pisica, aviator, cu lentile supra-dimensionate sau clasice.

     

    Ramele tortoise au revenit in forta in aceasta vara, chiar daca ele sunt de multi ani in topul preferintelor femeilor. Feminine si sofisticate, ramele tortoise vin anul acesta atasate unor lentile mai casual decat de obicei.

     

    Ramele rotunde, cu aerul lor vintage, sunt si vara aceasta o optiune in trend care te vor face sa te simti autentic. Chiar daca festivalurile la care se potriveau de minune o pereche de ochelari cu rame rotunde au picat in marea lor majoritate, ii puteti purta in orice alt context, fara inhibitii.

     

    Ochelarii aviator sunt un all times hit, iar anul acesta puteti gasi combinatii indraznete intre lentilele aviator si rame supradimensionate, ceea ce poate conferi un aer extravagant si futurist alegerii voastre.

     

    Ramele mici sau petite au revenit in forta in ultimii ani, iar pentru vara anului 2020 forma cea mai in voga este cea dreptunghiulara. Inspirati din Matrix, acest tip de ochelari pare sa se fi mentinut pe radarul celor pasionati de fashion, in ciuda lipsei de opulenta.

     

    Ochelarii tip scut, care aduc foarte mult cu cei de ski, vin in forme supra-dimensionate si dau o nota cool oricarei tinute, in special uneia moderne sau sportive.


  • Articole similare