• cora Drive, un adevarat ajutor al clientilor

     


    Infiintat in anul 2013, serviciul de cumparare cu ridicare Cora Drive este intr-o continua dezvoltare, cu scopul de a eficientiza experienta cumparaturilor. Prezent initial in 4 magazine din Bucuresti si in magazinul cora din Constanta, acesta s-a extins si acum este disponibil si in magazinele din Drobeta-Turnu Severin, Bacau, Ploiesti si Cluj-Napoca. Extinderea era prevazuta in planurile cora, insa pandemia a accelerat acest proces ca un raspuns firesc la nevoile clientilor create de noul context.

    Serviciu de ridicare drive este un sistem simplu, prin care produsele alese de catre client sunt platite online si apoi idicate din zona Servicii Clienti, intr-un interval orar ales de catre cumparator. Din review-urile clientilor, se pot deduce si avantajele care stau la baza deciziei de a opta pentru sistemul Cora drive, in locul celui traditional:

    -          Ambalarea si livrarea produselor se realizeaza cu grija, in pungi de hartie;

    -         Preturile produselor sunt mai mici prin sistemul Cora drive, decat prin modalitatea clasica de cumparare de la raft;

    -          Legumele si fructele sunt proaspete, alese de catre personalul Cora cu atentie;

    -          Carnea si produsele perisabile au un termen de valabilitate mare;

    -          Produsele achizitionate la vrac, precum mezelurile sau cascavalul, vin gata feliate;

    -          Lista de cumparaturi ramane salvata, in conditiile in care clientul se rasgandeste si nu mai doreste plasarea comenzii. Prin urmare, produsele alese initial nu se pierd/nu dispar;

    -          Desi este destinat tuturor categoriilor de consumatori, Serviciul Cora drive este de foarte mare ajutor persoanelor in varsta sau familiilor care nu au timpul necesar pentru a sta la coada pentru a achita produsele alese.

    Cora Drive este aliatul tuturor celor care nu au timp, al celor care vor sa fie eficienti, al celor care nu vor sa mearga in spatii aglomerate in aceasta perioada. In plus, este un sprijin pentru membrii mai varstnici ai familiei, pentru care puteti face cumparaturi fara prea mari batai de cap.

    In plus in perioada 15 august - 15 septembrie 



  • Articole similare