• Agenda cu motive sa iti faci cumparaturile pe cora.ro



    Cumparaturile online au devenit, deja, o obisnuinta pentru multi oameni. Fie ca motivul este reprezentat de dorinta de protejare a sanatatii, in actuala situatie epidemiologica, fie ca apeleaza la acest instrument modern pentru a economisi timp, aprovizionarea cu ajutorul internetului reprezinta o alternativa solida la shoppingul clasic. Clientii cora merita cele mai bune optiuni, asadar, cu gandul la acest lucru, am dorit sa le oferim si mai multe motive de a-si face cumparaturile pe platforma cora.ro.

     

    Prima veste buna este aceea ca, in luna noiembrie, transportul va fi gratuit. Asadar, vei economisi atat timp, cat si bani, pe care ii vei putea folosi pentru rasfatul tau si al familiei tale.


    Surprizele placute nu sunt, insa, limitate la luna noiembrie. Chiar si in afara acestei perioade, in fiecare zi vei avea un motiv in plus sa iti faci cumparaturile pe platforma noastra. Este ceea ce noi am numit ”Agenda cu motive ca sa vii la noi in fiecare zi”, un instrument care te va ajuta sa iti planifici aprovizionarea intr-un mod cat mai avantajos pentru tine si familia ta.

     

    Daca preferi sa cumperi produse romanesti, te felicitam ca incurajezi productia locala si te invitam sa le achitionezi in fiecare zi de luni, pentru ca vei avea transport gratuit la aceste produse, pentru comenzii in valoare de cel putin 50 de lei.

     

    A doua zi a fiecarei saptamani este perfecta sa urmaresti cora.ro, intrucat in fiecare marti vom avea oferte si preturi promotionale la o fama variata de produse, astfel incat iti vei putea face toate poftele.

     

    Produsele din marca proprie cora sunt si ele pe gustul clientilor nostri, astfel incat le-an inclus si pe ele in agenda fiecarei saptamani. In fiecare miercuri, daca vei achizitiona din aceasta categorie, vei avea transportul gratuit la comenzi de minimum 50 de lei.

     

    Vrei sa afli ce alte suprize mai contine Agenda cu motive ca sa vii la noi in fiecare zi? Le gasesti pe toate chiar aici!

     

  • Articole similare