• Tombolele cora: Cumparaturi cu distractie si castiguri incluse!

     



    Stim cat de placut este sa transformi cumparaturile intr-un prilej de distractie si de castiguri neasteptate, asa incat am dorit sa oferim aceasta experienta si clientilor nostri. De aceea, atunci cand cumperi de la cora, aprovizionarea nu este doar eficienta, ci si o ocazie de a-ti transforma shoppingul intr-o sursa de premii. Tombolele si promotiile cora contin produse din game foarte diverse, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa aiba ocazia de a participa la ele, indiferent de preferintele sau de stilul sau de viata.


    De exemplu, daca esti parintele unui bebelus, nu rata tombola cu produsele Nestle! Ce trebuie sa faci pentru a participa? Cumperi din reteaua cora Romania sau de pe cora.ro produse din gama Nestle Infant in valoare de 100 de lei pe acelasi document fiscal, inscrii numarul documentului prin sms si poti castiga, prin tragere la sorti, mai multe premii, inclusiv 10.000 de euro pentru amenajarea caminului tau mult visat. Dat fiind ca sosirea unui bebelus implica, de foarte multe ori, si reamenajari ale locuintei, este momentul perfect sa profiti de aceasta tombola. In plus, mai poti castiga si alte premii consistente, chiar daca nu esti norocosul care va primi marele premiu.

     

    Esti o fire activa si iubesti exercitiile fizice? Tombola BjORG este perfecta pentru tine si stilul tau de viata. Cumpara pana pe 29 noiembrie 2020 minimum un produs BJORG, trimite codul BJORG urmat de numarul bonului de casa la 1751* sau inscrie-te pe www.nutrivita.ro/premiibjorg si poti castiga zilnic pachete de mic dejun BJORG sau unul din super premiile din Marea Tragere la Sorti din 02 decembrie 2020!

     

    Iti doresti o perie rotativa Rowenta, perfecta pentru a obtine un look impecabil de sarbatori, fara sa mai fie nevoie sa mergi la salon? Sau aparatura electrocasnica pe care o folosesti in mod frecvent are nevoie de un refresh? Bucura-te de design-ul inovator si de performanta produselor Tefal si Rowenta cu o oferta de neegalat! La cora, ai pana la sfarsitul anului reduceri de pana la 50% la produsele inscrise in campanie. Promotia este chiar aici.

  • Articole similare