• Cumparaturi in siguranta de la cora cu livrare gratuita in toata luna Noiembrie


     


    Acum este mai simplu ca niciodata sa faci cumparaturi in siguranta! Pe cora.ro gasesti toate articolele necesare pentru casa ta iar VESTEA SI MAI BUNA este ca pana pe 30 Noiembrie beneficiezi de livrare gratuita pana la tine acasa. Serviciul de livrare este disponibil in urmatoarele orase:

    •  Bucuresti (sectoarele 1,4,5 si 6 si zonele limitrofe)
    •  Constanta si zonele limitrof
    •  Cluj si zonele limitrofe
    • Ploiesti si zonele limitrofe

    Pentru ca aceasta perioada este extrem de stresanta pentru fiecare dintre noi, cora vrea sa-ti ia stresul cumparaturilor de pe cap. Pe langa varianta comenzilor online pe platforma cora.ro, ai acum la dispozitie posibilitatea de a comanda produsele cora prin platformele Foodpanda si Glovo. Astfel, peste 3000 de produse pot ajunge la tine acasa in 60 de minute.

    Parteneriatele cu Foodpanda si Glovo cresc capacitatea diviziei coraExpres de a onora comenzile digitale intr-o perioada in care distantarea sociala este esentiala pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Clientii intra pe cele doua aplicatii si selecteaza produsele dorite din hipermarketul cora, iar Foodpanda si Glovo le livreaza la adresa indicata in maximum 60 de minute.

    coraExpres este ideal pentru cumparaturi de ultim moment, cand ajungi seara acasa si iti dai seama ca ai uitat sa cumperi lapte si cereale, dar si pentru un shopping consistent si rapid, pentru cei care nu au timp sa mearga in magazin sau doresc sa evite deplasarile. Lipsa timpului, dar si pandemia pun presiune pe noi, iar noi ne dorim, prin coraExpres, sa venim in sprijinul clientilor, daruindu-le timp de calitate cu familia, in confortul de acasa. 

    Pana pe 27 Noiembrie, cora iti mai face o supriza. Folosind Cardul de Fidelitate cora, intri automat in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din urmatoarele premii:

      7 ceasuri Vivomove 3S/E

     7 roboti de aspirare Karcher RC3

     7 carduri cadou in valoare de 500 de lei fiecare

     7 cosuri de produse cora in valoare de 300 de lei fiecare

  • Articole similare