• Cumparaturi la usa ta, prin parteneriatul cora & Food Panda

     



    Este o perioada in care foarte multi dintre noi cautam solutii pentru a evita pe cat posibil spatiile publice. Daca si tu preferi sa pastrezi distanta sociala sau chiar esti nevoit sa ramai in izolare, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la cumparaturile din hypermarketul tau preferat, cora. Poti sa prepari in continuare felurile tale preferate de mancare, din cele mai proaspete ingrediente, asa cum faceai si pana acum.

     

    Care este secretul? cora Romania si FoodPanda au incheiat un parteneriat pentru a veni in sprijinul clientilor nostri din Bucuresti si pentru a le livra in cel mai scurt timp posibil tot ceea ce isi doresc din magazinele noastre. Iar cand spunem ”cel mai scurt timp posibil” chiar vorbim serios: durata de livrare este de numai 60 de minute. Iar vestile bune nu se opresc aici. Trebuie sa mai stii ca pana la 30 noiembrie vom avea livrare gratuita pentru comenzile realizate in aplicatia FoodPanda.

     

    Nu este nevoie sa iti limitezi imaginatia culinara. Iti poti construi meniul chiar si cu cele mai extravagante sau interesante retete, pentru ca ai de ales dintre peste 1000 de produse cora disponibile in aplicatia FoodPanda. Pastele cele mai fine? O friptura suculenta insotita de o garnitura de legume pline de vitamine? Sau poate o prajitura fina, dupa una dintre retetele din caietul bunicii? Pe toate le poti prepara si te poti bucura de gustul lor impreuna cu toti ai casei, astfel incat aceasta perioada complicata sa treaca mai usor.

     

    Cum poti comanda? Cat se poate de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci aplicatia FoodPanda, sa o accesezi si  sa alegi ce ai nevoie de la cora. Noi iti pregatim comanda cu atentie, livratorul vine si o ridica de la cora, iar produsele ajung la tine in 60 de minute. Iar tu economisesti timp si energie, ramai in siguranta si primesti tot ceea ce iti este necesar pentru a te bucura de oricate mese delicioase iti doresti!

     

     

     

     

  • Articole similare