• Craciunul va fi altfel. Spiritul lui ramane acelasi, la tine acasa

     



    Chiar daca anul acesta sarbatorile de iarna vor fi diferite si in cerc mai restrans, data fiind situatia epidemiologica, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la bucuria si la spiritul lor. Dimpotriva, este o ocazie de a descoperi Craciunul in sensul lui profund si sa ne amintim ca aceasta sarbatoare poate fi cel putin la fel de frumoasa si in intimitatea familiei. Daca si tu abia astepti zilele pline de colinde si de bucurie, poti sa incepi deja sa iti pregatesti casa pentru a intra in acea atmosfera unica. Iata cateva idei care te vor ajuta.

    Inca nu este momentul pentru instalarea pomului de Craciun desi, daca nu mai ai rabdare, noi te vom intelege! insa poti, deja, sa introduci treptat diferite elemente de decor tematic. Dat fiind ca petrecem tot mai mult timp in familie, ce-ar fi sa organizati o sesiune de impletit coronite de brad, pe care, apoi, sa le si asezati la vedere, in casa? Mirosul lor va fi cel mai subtil indiciu ca sarbatorile mai au putin si sosesc!

    Incet-incet, si alte elemente din locuinta pot fi aduse in atmosfera de sarbatoare! Amplaseaza cate un glob, putina beteala sau decoratiuni sub forma de clopotel in cele mai vizibile locuri din casa ta. De fiecare data cand le vei vedea, o sa stii ca mai e putin timp pana la venirea Mosului!

    Ai la indemana sau doresti sa achizitionezi o fata de masa sau un pled pentru canapea? Orienteaza-te catre cele albe, cu modele aurii sau argintii! Le vei putea folosi la fiecare ocazie festiva, iar de Craciun sunt un accent extrem de potrivit pentru intreaga casa!

    Pe masura ce zilele trec, iar Craciunul se apropie si mai mult, poti sa intensifici operatiunile de decorare. Cateva ghirlande asezate pe biblioteca, faimosii ”ciorapi de Craciuni” agatati de semineu sau, de ce nu, chiar si de calorifer, candelabrele festive scoase la vedere, cateva coronite de brad prinse de husa scaunelor, toate acestea vor aduce, din ce in ce mai mult atmosfera de sarbatoare si voia buna in casa ta. Si, oricate ai folosi, anul acesta nu este momentul sa te ingrijorezi ca ar fi prea mult! Avem nevoie de toata bucuria si de intregul spirit al Craciunului, pentru a trece, impreuna, peste provocarile acestei perioade!

  • Articole similare