• Cum sa iti alegi deodorantul




    Alegerea deodorantului potrivit este un lucru important pentru fiecare persoana si trebuie abordata cu seriozitate. In definitiv, mirosul nostru este una dintre lucrurile care contribuie extrem de mult la impresia pe care o lasam celor din jur, in mod pozitiv sau dimpotriva. Asaltati de reclame si de promisiuni ale unei eficiente miraculoase, este de inteles ca ne putem simti dezorientati. 

    Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.

    In primul ran
    d, trebuie sa tii cont de faptul ca, dincolo de aspectul strict olfactiv, deodorantul actioneaza la nivelul uneia dintre cele mai sensibile zone ale corpului uman: axilele. De aceea, este bine ca el sa contina cat mai multe ingrediente naturale si, in mod ideal, cat mai putine saruri de aluminiu. Un astfel de produs poti gasi chiar in magazinele cora:
    deodorantul Alviana Rollon cu musetel  este un produs ecologic natural controlat, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. In plus, acesta nu contine saruri de aluminiu.

    De asemenea, trebuie sa stii ca deodorantele naturale trebuie sa faca mai mult decat sa blocheze mirosul si sa te fereasca de toxine. De asemenea, ar trebui sa actioneze pentru a hrani, calma si vindeca in mod activ pielea. Ingrediente precum untul de aloe si shea (care contine vitamina E si caroten) hidrateaza si regenereaza pielea pentru a mentine axilele moi, netede si fara iritatii.

    Un deodorant natural de inalta calitate ar trebui sa iti ofere o senzatie neteda si matasoasa la aplicare si sa aiba o alunecare excelenta - indiferent daca axilele dvs. sunt inca umede de la dus sau complet uscate. Unele deodorante naturale sunt lipicioase  si iti infunda axilele cu reziduuri, lasandu-te sa te intrebi daca ai aplicat prea mult, asadar, daca ai experimentat aceasta senzatie, este bine sa le eviti.

    Daca ai pielea sensibila, este bine sa eviti deodorantele care contin bicarbonat de sodiu, intrucat acestea iti pot provoca disconfort si, uneori, chiar iritatii.

  • Articole similare