• Tu cu ce te incalti vara aceasta?

     


    Dupa un an in care am stat departe de ceilalti, a venit, in sfarsit, timpul sa ne gandim la intalniri cu prietenii si la ocazii de socializare, chiar daca. desigur, le vom organiza astfel incat sa respectam regulile epidemiologice. Chiar si asa, nu vom rata nicio ocazie de a ne bucura, din nou, de viata.

     Evident, acest lucru inseamna si ca ne vom pune in valoare tinutele de vara si, evident, incaltamintea, acest accesoriu esential si definitoriu pentru multe dintre femei. Daca vrei sa stii ce se poarta in materie de sandale sau pantofi vara aceasta,

    Indiferent daca vreuna dintre aceste tendinte ti se pare interesanta sau daca preferi sa ramai la stilul tau obisnuit, stim ca trecerea la incaltamintea de vara poate fi dificila pentru picioarele tale. De aceea, iti propunem sa arunci o privire si in magazinele cora, la raioanele cu produse dedicate confortului picioarelor tale. si la raionul de Fashion, unde poti gasi incaltamintea potrivita pentru tine! 

    Iata, asadar, recomandarile noastre pentru incaltamintea pe care o vei purta in aceasta vara:

    Incaltamintea cu platforme insa fara toc, asa numitele ”flatforms”, extrem de populare in anii ‘90, sunt din nou la moda. Asadar, daca esti nostalgica dupa acea perioada, le poti alege cu incredere si le poti integra in garderoba ta. Le poti asorta la rochii si fuste usoare de vara, dar si la pantalono scurti.

    O varianta a platformelor fara toc, de asemenea cu un parfum de nostalgie, este reprezentata de sandalele cu talpla inalta si plata, dar si cu doua barete.

    In acelasi registru al revenirilor se inscriu si ”clogs”, sabotii usor butucanosi, cu talpa din lemn si eventual cu capse metalice pe margine,, pe care s-ar putea sa ti-i amintesti chiar din copilarie.Podiumurile unor case de moda de top, precum Hermès si Louis Vuitton, au fost inundate de versiuni ale acestui tip de pantof, in diferite forme si culori.

    In randul tendintelor cu adevarat noi se inscrie decorarea sandalelor si pantofilor cu lanturi metalice. Astfel de detalii metalice adaugate pieselor de incaltaminte au fost, de asemenea, prezente pe cele mai importante podiumuri de moda.

    Stilul tau este mai degraba comod, insa vrei sa iti arati si preocuparea pentru stil? 2021 este anul tau norocos, dat fiind ca acum intra in scena o noua varianta de flip-flops, celebrii papuci cu o fasie intre degetele de la picioare. In acest sezon, ei nu mai sunt rezervati aparitiilor la piscina si pe plaja. Designerii ii propun in variante realizate din piele, cu impletituri sofisticate sau detalii metalice, astfel incat sa ii poti purta oricand la o iesire relaxata in oras.

     

  • Articole similare