• #Micileplaceri, retete rapide cu Chef Stefan



    Cine spune ca rasfatul nu este bun, chiar si atunci cand vrei sa te alinti cu ceva dulce? Vestea buna este ca magazinul tau preferat cora, impreuna cu Chef Stefan, ti-au pregatit o serie de idei din care sa te inspiri pentru momentele cand pofta de dulce sau bun loveste tare.

    Partea frumoasa a acestor retete este ca ele sunt ultra hyper rapide si toate se pot pregati cu ingrediente pe care le poti alege simplu din magazinele tale cora, atat fizic, cat si online.

    Chef Stefan nu doar ca iti da idei de cum poti obtine un dulce rapid, simplu si necostisitor, insa te ajuta sa faci combinatii dulci cat mai naturale, pe baza de fructe, iaurturi si cereale sanatoase. Spre exemplu, tarte umplute cu iaurt, fructe si granola, ananas flambat cu inghetata si caramel, minitarte cu crema de ciocolata si fructe, boluri energizante cu iaurt, shake de proteine, fructe si granola.

    In cazul in care prietenii sau familia te-au anuntat ca iti fac o vizita neasteptata, retetele rapide de desert ale lui Chef Stefan nu doar ca te vor salva, insa iti vor impresiona de-a dreptul musafirii. Spre exemplu, le-ai putea pregati mere caramelizate cu crumble din fursecuri si inghetata sau le-ai putea servi o cafea cu marshmallows si frisca.

    Pentru toate acestea si multe altele, magazinele cora te asteapta cu ingrediente proaspete, de calitate si la preturi hyper avantajoase.

    Pentru inspiratie, Chef Stefan te asteapta pe pagina de YouTube dedicata pentru #micileplaceri.

     

  • Articole similare