• 2019, anul "neon" in moda

    2019, anul "neon" in moda


    Un nou an, o noua serie de tendinte. Desigur, pentru femeile care prefera stilul clasic sau care nu sunt interesante de noile trenduri, nu se schimba foarte multe si acest lucru este foarte in regula. Insa pentru impatimitele tendintelor si pentru cele care doresc sa poarte ce este mai nou pe podiumurile de fashion, noul an vine cu schimbari pe care vor sa le cunoasca. Iata, asadar, cele mai importante trenduri ale anului 2019.

    In primul rand, vorbim despre cromatica. Nu exista o culoare-vedeta a anului, ci, mai degraba, un concept: neon. Indiferent daca vorbim despre roz, albastru, galben sau verde, esential este ca acestea sa fie reprezentate in vestimentatie in forma cea mai puternica si stralucitoare. Amintind de anii ‘80, neonul aduce cu sine un spirit vesel si asumarea iesirii din anonimat. Asadar, daca aceste lucruri te caracterizeaza, poarta-l cu incredere.

    Animal print este o alta tendinta in revenire puternica. De la haine si pana la accesorii, imprimeurile care amintesc de blana de leopard sau de tigru sunt in prim-plan. Asorteaza-le la piese neutre, pentru a le transforma in punctul central al tinutei tale si le vei pune in valoare asa cum merita.

    In privinta croielilor, 2019 este anul in care ne luam la revedere, cel putin pentru o perioada, de la stilul urban-sport. Hanoracele, pantalonii de trening si pantofii sport raman pentru o perioada in dulap. Ele vor fi inlocuite de un stil la fel de confortabil, insa mult mai elegant: costumul din doua piese, cu o croiala lejera. O alta varianta este cea a salopetei, cu atat mai mult daca aceasta are un look relaxat si utilitar, cu multe buzunare.

    Daca am amintit de costum, trebuie sa tii cont ca si tendinta sacourilor supradimensionate este pe cale sa se stinga. Alege, in schimb, modele cambrate pe talie, care iti vor pune in valoare silueta intr-un stil mult mai feminin.

    Tot pe cale de a iesi din trend sunt si cizmele care se termina deasupra genunchiului, iar pantofii stiletto vor ramane actuali doar pentru femeile care apreciaza stilul clasic. Designerii au ales pe catwalk un stil de incaltaminte mult mai confortabil, preferatii lor fiind pantofii cu talpa plata sau cu un toc mai gros, sandalele cu aspect sportiv sau chiar balerinii.
  • Articole similare