• Tu ce planuri ai cu manichiura ta în 2019?

    Tu ce planuri ai cu manichiura ta în 2019?


    La fel ca vestimentatia sau incaltamintea, si manichiura este unul dintre aspectele estetice supuse trendurilor. In fiecare an, apar noi modele si tendinte in functie de care ne putem ghida pentru a ne alege look-ul preferat. Parte integranta din feminitatea noastra, unghiile ingrijite si colorate dupa preferinte pot deveni un accesoriu in sine. Iti prezentam cele mai in voga tendinte in domeniu, care vor fi vedetele acestui an:



    Stralucirea anilor '90 
    Lasa-ti unghiile sa sclipeasca si sa devina chiar punctul central din look-ul tau. Lacul de unghii cu glitter are, anul acesta, un loc special rezervat in trusa ta de cosmetica. Il poti alege in cele mai diverse culori si, temperat de un machiaj natural, iti va oferi un aspect foarte sofisticat, mai ales la petreceri.

    Accente curajoase 
    Adori manichiura in culori neutre, insa uneori ti-ai dori sa ii adaugi ceva special? 2019 este anul in care iti poti lasa fantezia sa lucreze. Cristale, abtibilduri sau chiar paiete speciale pot fi adaugate peste o oja intr-o cromatica stinsa si ii vor oferi exact acest adaos pe care ti l-ai dorit.

    Animal print este una dintre tendintele cele mai puternice in fashion, insa a facut pasul si in domeniul manichiurii. Unghiile cu un aspect care aminteste de dungile zebrei sau de "petele" leopardului vor reprezenta unul dintre cele mai interesante stiluri ale anului. Tot ce ai de facut este sa gasesti o manichiurista indemanatica sau sa incerci chiar tu sa executi aceste modele, inspirandu-te, eventual, din tutorialele de pe Internet.

    Manichiura "mixata", in care culorile unghiilor difera de la un deget la altul, si-a facut intrarea inca de anul trecut, insa in 2019 va castiga teren. Te poti juca cu cromatica exact asa cum doresti si poti alege cele mai diverse culori pentru fiecare unghie in parte. Iti recomandam, insa, sa pastrezi acest look pentru vacanta sau pentru timpul liber, intrucat el poate fi prea extravagant intr-un context profesional.
  • Articole similare